Opdrachtgevers:

Informatie nieuwe verenigingsstructuur VHG

Informatie nieuwe verenigingsstructuur van Branchevereniging VHG

Binnen de activiteiten van Branchevereniging VHG staan de behoeften en wensen van de leden centraal. De ledentevredenheid is, zo blijkt uit het ledentevredenheidsonderzoek, hoog. Toch heeft het Algemeen Bestuur zich de vraag gesteld hoe we VHG, onder andere in het licht van de aansluiting op marktontwikkelingen, het verhogen van de betrokkenheid van de leden, het bereiken van jonge ondernemers en het bestuurbaar houden van de vereniging in het algemeen, nog toekomstbestendiger kunnen maken.

Samen met de Ledenraad, ons hoogste orgaan binnen de vereniging, wordt gewerkt aan een nieuwe verenigingsstructuur waarmee dit doel bereikt moet worden. Onderdeel van deze nieuwe structuur is bijvoorbeeld de start van drie marktdomeinen, het opzetten van platforms voor vakontwikkeling en het vormen van regio’s voor netwerkvorming en kennisdeling. In november heeft de Ledenraad de eerste fase goedgekeurd. Vervolgens heeft het Algemeen Bestuur met input van bijeenkomsten met een delegatie van de Ledenraad het plan verder uitgewerkt. Op 4 april jongstleden heeft de Ledenraad een besluit genomen over deze verdere uitwerking van de nieuwe structuur. Op basis van de goedkeuring van de Ledenraad worden de verdere voorbereidingen voor de invoering opgepakt, zodat de nieuwe structuur per 1 januari 2018 van kracht kan worden.

Hoe ziet de nieuwe structuur eruit? Wat gaan de leden van de nieuwe structuur merken? Hoe ziet het vervolgtraject eruit? Het Algemeen Bestuur heeft de leden uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst over de nieuwe verenigingsstructuur. Deze bijeenkomst heeft plaatsgevonden op donderdag 20 april 2017 bij Hotel Van der Valk in Houten. Via het ledennet kunt u de samenvatting van de nieuwe structuur lezen.

Een deel van deze pagina is afgeschermd en alleen toegankelijk voor leden.

Word lid

Meerwaarde voor ondernemers in het groen. Dat is wat Branchevereniging VHG biedt. Meer ruimte om te ondernemen. Meer markt. Meer invloed. Maak gebruik van de voordelen van het lidmaatschap. Word lid. Daarmee versterkt u niet alleen uw eigen onderneming, maar ook het imago van de bedrijfstak én de invloed op nationaal en internationaal niveau. En daar plukt u dan weer de vruchten van.

Ik wil lid worden Meer informatie
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten