Opdrachtgevers:

21 november: bijeenkomst klimaattuinen Zwolle

21 november: bijeenkomst klimaattuinen Zwolle

donderdag 12 oktober 2017

21 november: bijeenkomst klimaattuinen Zwolle

“Hoe kunnen we tuinbezitters aanzetten tot het klimaatbestendig inrichten van hun tuinen en hoe verkopen we het?” Dat is het thema van de bijeenkomst die Branchevereniging VHG organiseert in samenwerking met Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDOD) en Tuinbranche Nederland. Ook komt aan bod hoe tuincentra, hoveniers, leveranciers en overheden op dit vlak slim kunnen samenwerken. 

Voor iedereen werkzaam in de groensector is een gevarieerd programma samengesteld tussen 16.00 en 19.00 uur. Het waterschap trapt af met een korte presentatie over de stand van zaken rond het klimaat in het werkgebied van het waterschap. Daarna introduceert Kim van der Leest (Branchevereniging VHG) de klimaatopgave op de tuin en de mogelijkheden van de Levende Tuin. Brenda Horstra van Tuinbranche Nederland zal ons meenemen in de behoeften van tuinbezitters, tuintypen en kansen voor watervriendelijke tuinen.

Inspiratierondes
Na de presentaties volgt een tweetal inspiratierondes waarin we met elkaar in gesprek gaan over ervaringen met klimaattuinen en verkennen we als tuincentra, hoveniers, leveranciers en overheden wat we elkaar kunnen bieden om meer klimaatbestendige tuinen te realiseren. Tussen de rondes door leren we van succesvolle samenwerkingen tussen tuincentra, hoveniers, leveranciers en overheden elders in Nederland. 

Wilt u dinsdag 21 november van 16.00 tot 19.00 uur in Zwolle alvast in uw agenda noteren? U ontvangt binnenkort de officiële uitnodiging en het programma. Opgeven kan alvast via kas@wdodelta.nl

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten