Opdrachtgevers:

AOC Oost MBO Almelo is een Excellente School

AOC Oost MBO Almelo is een Excellente School

donderdag 21 september 2017

AOC Oost MBO Almelo is een Excellente School

AOC Oost MBO Almelo is één van de vijf AOC’s in ons land die zich Excellente School mogen noemen. VHG-directeur Egbert Roozen overhandigde afgelopen vrijdag het bijbehorende certificaat aan Hans Kroekenstoel, coördinator van de afdeling Groene Ruimte. 

AOC Oost staat model voor hoe onderwijs en bedrijfsleven samen heel actief zijn en zorgen voor goed groen onderwijs. “Bij AOC Oost gebeurt iets moois”, zei Egbert Roozen bij de overhandiging van het certificaat. “Er is hier een hele goede wisselwerking tussen het onderwijs en de bedrijven. Mensen uit de bedrijven verzorgen gastlessen op school, docentenstages bij bedrijven zorgen voor een verdere professionalisering van de docenten. Leerlingen werken aan gerichte praktijkopdrachten. Zo maken we optimaal gebruik van elkaars kennis.”

Hans Kroekenstoel nam het certificaat blij in ontvangst. “Er zit veel energie tussen onze docenten en de bedrijven. Er is een echte dialoog en de lijnen met Branchevereniging VHG zijn kort.”

Toptalenten
De groene sector beschikt over toptalenten, mensen die het vak geweldig verder kunnen brengen en met hun enthousiasme mede zorgen voor de broodnodige nieuwe instroom. Dat bewijzen Stefan Schoolderman en Timo Kruize van AOC Oost, die namens VHG deelnemen aan het WK Tuinaanleg in oktober in Abu Dhabi.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten