Opdrachtgevers:

Bedrijfsinbraken in Zuid-Holland

Bedrijfsinbraken in Zuid-Holland

donderdag 2 februari 2017

Bedrijfsinbraken in Zuid-Holland

Groenbedrijven worden regelmatig geconfronteerd met inbraken waarbij gereedschap en machines worden gestolen. Op dit moment slaan inbrekers vooral hun slag in Zuid-Holland (omgeving Ter Aar), zo blijkt uit een melding van een lidbedrijf. Heeft u preventieve maatregelen genomen? En bent u voldoende verzekerd? 

 

Voorbeelden van machines die veelal worden gestolen zijn o.a. de bladblazer, bosmaaier, motorkettingzaag en cirkelzaag.

Verzekeringsscan
Inbraken en diefstal zijn niet alleen regionaal maar ook (inter)nationaal een probleem. Daarom is het voor alle groenbedrijven van belang om preventieve maatregelen te treffen en om te controleren of zij afdoende verzekerd zijn tegen deze risico’s. VHG biedt de mogelijkheid hiervoor een gratis en vrijblijvende verzekeringsscan te laten uitvoeren. Met deze scan kunt u snel achterhalen of u zich voldoende tegen dit risico hebt ingedekt. VHG werkt op dit gebied samen met Havelaar & Van Stolk. De adviseurs van dit bureau staan voor u klaar om met behulp van de verzekeringsscan een analyse van uw huidige verzekeringspakket te maken. 

Financieel voordeel
Wilt u zich aanvullend verzekeren of bent u geïnteresseerd in andere verzekeringsproducten? Ook dan heeft VHG een aantrekkelijk aanbod voor u. Speciaal voor u als VHG-lid heeft Havelaar & Van Stolk namelijk aanzienlijke kortingen, gunstige voorwaarden en concurrerende premies kunnen bedingen bij verzekeraars. Dit kan dan ook nog eens een mooi financieel voordeel opleveren. 

Meer weten?
Neem dan contact op met de VHG-Ondernemershelpdesk bereikbaar via telefoon (030) 659 55 50 of via mail: ledencontact@vhg.org. Onze medewerkers kunnen u vrijblijvend in contact brengen met Havelaar & Van Stolk voor een gedegen advies.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten