Opdrachtgevers:

De Nationale Gazondemodag komt er weer aan!

De Nationale Gazondemodag komt er weer aan!

woensdag 24 mei 2017

De Nationale Gazondemodag komt er weer aan!

20 september in Eemnes

Leer alles over de aanleg en het onderhoud van gazons op de 8e Nationale Gazon Demodag in het Utrechtse Eemnes. Op een groot demoterrein maakt u kennis met de laatste trends en innovaties in de sector: van bodem tot gras en bemesting, van watertechniek tot de allernieuwste tuin- en parkmachines.

 

In één dagdeel én in een heuse praktijksetting spijkeren specialisten u weer helemaal bij. U staat in een profielkuil, loopt op proefvakken en bent getuige van live-demonstraties met tal van onderhoudsmachines. Deelname is gratis na voorinschrijving op de website

Direct toepasbare kennis
“Nationale Gazon Demodag wil hoveniers en groenbeheerders in een kort tijdbestek veel elementaire kennis meegeven die direct inpasbaar is in de dagelijkse beroepspraktijk”, zegt coördinator René de Munnik van Limagrain Advanta. Op een terrein ter grootte van een voetbalveld zijn 12 haltes uitgezet waar doorlopend uitleg wordt gegeven. Verder kunt u in gesprek met adviseurs en ervaringen uitwisselen met vakgenoten. Ook is er een paviljoen met een infomarkt over natuurlijke beheersing van ziekten en plagen en een prachtige veldbloemendemonstratie in het kader van de landschappelijke tuin en ecologisch groenbeheer.

Nationale Gazon Demodag vindt op 20 september plaats op het buitenterrein van Gramefo Graszoden in Eemnes. Er is een doorlopend programma van 09.00 tot 17.00 uur.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten