Opdrachtgevers:

Edudelta College beste AOC 2017

Edudelta College beste AOC 2017

donderdag 2 maart 2017

Edudelta College beste AOC 2017

Het Edudelta College mag zich ‘Beste AOC van Nederland’ noemen. Dat heeft de redactie van de Keuzegids MBO bekend gemaakt. Het is een landelijke erkenning voor de opleidingen in de regio’s Barendrecht, Goes en Middelharnis. Edudelta is ook één van de AOC’s waar de VHG Branche-opleiding wordt verzorgd. 

Middels een brief maakte Edudelta het behaalde resultaat bekend: “Het succes maakt ons nog trotser op onze Onderwijsgroep en wij zien dit als resultaat van de ontwikkeling die wij ingezet hebben voor zowel de (BPV)begeleiding van onze studenten als het onderwijsconcept. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij de onderwijsinspectie en - nog belangrijker - bij onze studenten. De studenten hebben op verschillende manieren aangegeven het Edudelta College een prettige en veilige leeromgeving te vinden waar zij hun gekozen opleiding veelal tot een goed einde kunnen brengen met een goed toekomstperspectief.”

Ook van de bedrijven waar onze studenten stage lopen of werken krijgt het Edudelta College positieve signalen. “Zij zijn erg tevreden over de begeleiding vanuit de school en de duidelijkheid van het lesmateriaal en de doelen die de studenten moeten behalen. De meeste studenten die bij ons een opleiding volgen vertrekken met een diploma op zak. Klaar voor de toekomst naar een vervolgopleiding of als vakman in de groene praktijk.”

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten