Opdrachtgevers:

Laat uw stem horen tijdens de VHG sponsbijeenkomsten in de regio

Laat uw stem horen tijdens de VHG sponsbijeenkomsten in de regio

donderdag 21 september 2017

Laat uw stem horen tijdens de VHG sponsbijeenkomsten in de regio

VHG is een branchevereniging van en voor leden. Uw wensen en behoeften staan centraal. Daarom is het belangrijk dat u uw stem laat horen als er activiteitenplannen worden gemaakt voor het volgende verenigingsjaar. De besturen van de afdelingen nodigen u van harte uit om mee te denken over de samenstelling van de nieuwe regioplannen 2018. 

De recente cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek geven aan dat er hard gewerkt wordt in de hoveniers- en groenvoorzienersbranche. De omzetten stijgen kwartaal op kwartaal. Ondernemers moeten alle zeilen bijzetten om ook in deze economisch gunstige tijd hun bedrijf op orde te houden en klanten tevreden te stellen. Ongetwijfeld herkent u dit. Door een toegenomen vraag overweegt u wellicht om te investeren in uitbreiding of nieuwe materialen. Misschien wilt u wel nieuwe medewerkers aantrekken. De uitdaging is er voor u niet minder om.

Wat heeft u nodig?
Er komen bij u wellicht allerlei vragen en uitdagingen naar boven, waarvoor het fijn is een vraagbaak binnen uw branchevereniging te hebben en met collega’s uw ervaringen te kunnen delen. De markt van vandaag vraagt uw volle aandacht als ondernemer, maar tegelijkertijd mogen we de markt van morgen ook niet uit het oog verliezen. De behoefte van klanten verandert en daarmee ook ons vak. De instroom van jonge mensen in onze branche staat onder druk. Waar wilt u over 5 jaar staan met uw bedrijf en wat is daarvoor vanuit brancheperspectief nodig?

Laat het ons weten tijdens de zogenoemde ‘sponsbijeenkomsten’ in de regio. Klik op de link voor meer informatie en meld u aan!

2 oktober: Zuidwest Nederland en Zuid-Holland 

3 oktober: Brabant en Limburg

9 oktober: Midden Nederland

12 oktober: Noord-Holland 

16 oktober: Noord Nederland

18 oktober: Achterhoek en Overijssel

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten