Opdrachtgevers:

Nú inschrijven voor wedstrijd Boomproject van het Jaar 2017

Nú inschrijven voor wedstrijd Boomproject van het Jaar 2017

donderdag 20 april 2017

Nú inschrijven voor wedstrijd Boomproject van het Jaar 2017

BvhJ zet boomspecialisten op de kaart

Na de succesvolle eerste editie in 2016 organiseert VHG Vakgroep Boomspecialisten ook dit jaar weer de landelijke competitie Boomproject van het Jaar (BvhJ). Dankzij deze competitie ontdekken zakelijke en publieke opdrachtgevers hoe goede boomprojecten een positief effect hebben op de leefomgeving.

Aanmelden
Bent u lid van VHG Vakgroep Boomspecialisten en heeft u een project dat kans maakt om deze wedstrijd te winnen? Schrijf u dan voor 31 mei in. In het wedstrijdreglement leest u precies aan welke eisen uw inzending moet voldoen. Na de positieve ervaringen van vorig jaar verwachten we dat het niveau van de inzendingen weer zo hoog is. Doet u mee?

Jurering en uitreiking
De vakjury selecteert uit de inzendingen een aantal projecten voor een jurybezoek. Zij letten op verschillende aspecten: ontwerp, technische realisatie, interactie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, onderhoud en pr-waarde. Deze projecten maken kans op een nominatie. De jury bepaalt wie van de genomineerden de uiteindelijke winnaar BvhJ 2017 wordt. De prijsuitreiking vindt in het najaar plaats tijdens een evenement.

Publiciteit
Net als de landelijke competitie Tuin, Zwemvijver en Interieurbeplanting van het Jaar is ook deze wedstrijd erop gericht om veel free publicity te genereren. En dat lukt keer op keer, want de genomineerde en winnende projecten krijgen in woord en beeld uitgebreid aandacht op radio, tv, social media, in vakbladen en consumentenmagazines. Branchevereniging VHG ondersteunt deze wedstrijd met communicatie-uitingen (persberichten, foto’s, film) en de genomineerden ontvangen dit materiaal om in hun eigen pr-campagne in te zetten. 

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten