Opdrachtgevers:

Schrijf nu in voor de Tuin van het Jaar 2018

Schrijf nu in voor de Tuin van het Jaar 2018

woensdag 10 mei 2017

Schrijf nu in voor de Tuin van het Jaar 2018

Voor de 16e keer organiseert Branchevereniging VHG de competitie Tuin van het Jaar. De spannende vakwedstrijd die de aandacht vestigt op de optimale groenbeleving in vakkundig ontworpen, aangelegde en onderhouden tuinen. Alle hoveniersbedrijven in Nederland worden uitgedaagd om hun mooiste tuin in te sturen. U doet toch mee? We zijn benieuwd naar uw inzending!


Wordt u de winnaar in 2018?
Tot en met vrijdag 16 juni 2017 kunt u zich inschrijven via de website van VHG. Check vooraf de spelregels voor leden en niet-leden van VHG.

Publiciteit
Mooie, inspirerende tuinen, waar het vakmanschap vanaf straalt. Verrassende tuinen met een heel eigen sfeer en een hoge PR-waarde. Daarover gaat deze vakwedstrijd. Het niveau van de genomineerde tuinen is al jaren hoog. De media-aandacht voor deze inspirerende wedstrijd blijft daardoor onverminderd groot: in vak- en publieksbladen en op social media.

Jurering
De competitie start in juni 2017. Na de eerste selectieronde volgt het tuinenbezoek; dan bepaalt de vakjury welke tuinen worden genomineerd. De vakjury kiest vervolgens de
Tuin van het Jaar 2018. De publieksprijs komt via de verkiezing op Facebook tot stand. In het voorjaar van 2018 worden beide prijzen uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten