Opdrachtgevers:

Start competitie Interieurbeplanting van het Jaar 2018

Start competitie Interieurbeplanting van het Jaar 2018

donderdag 28 september 2017

Start competitie Interieurbeplanting van het Jaar 2018

Voor de derde keer vindt de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar (IvhJ) plaats. VHG Vakgroep Interieurbeplanters daagt u als leden en niet-leden van Branchevereniging VHG ook dit jaar weer uit om uw beste projecten in te sturen. De wedstrijd brengt mooi ontworpen, technisch goed aangelegde en uitstekend onderhouden interieurgroen onder de aandacht van particuliere, zakelijke en publieke opdrachtgevers. 

Doet u mee?
Wie wordt de opvolger van de groene Bibliotheek van Schiedam (IvhJ 2016) en het innovatieve groenproject bij Joolz in Amsterdam Noord (IvhJ 2017)?

U kunt tot 8 november 2017 uw project inschrijven.

Met uw vragen over deze wedstrijd kunt u terecht bij coördinator Saskia Versteeg (ivhj@vhg.org) of Marc Custers, vakgroepsecretaris Interieurbeplanting (M.Custers@vhg.org).

Jurering en uitreiking
De vakjury maakt in november uit de inzendingen een voorselectie en bezoekt deze projecten in december om tot en goede beoordeling te komen. Pas dan bepaalt de jury welke inzendingen genomineerd worden. Alle genomineerden maken kans op het predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2018. De feestelijke prijsuitreiking is in januari of februari 2018.

Free publicity
De wedstrijd heeft een hoge PR-waarde. Dankzij de media-aandacht bereiken de mooiste voorbeelden van interieurbeplanting de potentiële opdrachtgevers en consumenten. Daarnaast zijn de projecten een leerzame inspiratiebron voor collega-beplanters.

“Meedoen is een prima stap en een nominatie geeft al een geweldige publicitaire spin-off”, stelt jurylid Henk Jan Hoekjen. “Verleid ons met de inzending van een projectpresentatie tot een bezoek aan jouw project.”

Lees het hele interview met dit jurylid in het VHG-magazine van oktober. 

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten