Opdrachtgevers:

Stefan en Timo aangekomen in Abu Dhabi

Stefan en Timo aangekomen in Abu Dhabi

donderdag 12 oktober 2017

Stefan en Timo aangekomen in Abu Dhabi

WorldSkills 2017

Stefan Schoolderman en Timo Kruize zijn woensdagochtend geland in Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten). Over enkele dagen strijden ze tijdens de wereldkampioenschappen voor beroepen WorldSkills 2017 in het onderdeel tuinaanleg, vier dagen lang om goud, zilver en brons. Via de website van VHG kunt u hun belevenissen dagelijks volgen.

Dinsdagavond werd Team Nederland, dat uit 28 deelnemers bestaat, op Schiphol uitgezwaaid door familie en bekenden. Rob Bernsen, bestuurslid van WorldSkills Netherlands, wenste ze namens iedereen veel succes toe. “Het is fantastisch dat jullie zo ver zijn gekomen. Jullie zijn geweldige ambassadeurs voor je vak. Daar kun je trots op zijn. Doe je best en geniet van wat er komen gaat.” Vervolgens sneed Rob Bernsen samen met teamcaptain Pien Hoveling een grote taart aan. De Nederlandse leeuw, mascotte van de ploeg, keek goedkeurend toe.

Straks veel supporters
De komende dagen bezoekt Team Nederland een school in Abu Dhabi en beginnen ze met hun voorbereiding voor de wedstrijden. In Abu Dhabi is het nu zo’n 35 graden. Stefan en Timo werken samen met 23 teams tuinaanleg uit andere landen in een tent met airco. Daar is het 28 graden. Zaterdagavond is de officiële opening en dan gaat het echt beginnen. Veel supporters zijn dan in Abu Dhabi om de jongens dagelijks aan te moedigen. Natuurlijk veel familie, maar er wordt ook een delegatie van AOC Oost MBO Almelo, de school van de jongens, verwacht.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten