Opdrachtgevers:

VHG opent Register European Tree Technician (ETT)

VHG opent Register European Tree Technician (ETT)

donderdag 30 maart 2017

VHG opent Register European Tree Technician (ETT)

VHG Vakgroep Boomspecialisten heeft een register geopend voor houders van het certificaat European Tree Technician (ETT). Zij speelt daarbij in op de behoefte van deze groep professionals aan een betere profilering van hun vakmanschap. Iedereen die een ETT-certificaat heeft, kan zich melden bij VHG Vakgroep Boomspecialisten en zich laten toevoegen aan het register. Potentiële opdrachtgevers kunnen het register online raadplegen voor een gekwalificeerde boomdeskundige in de eigen regio. 

Aanmelden eerste kennisbijeenkomst
De vakgroep wil ETT’ers de mogelijkheid bieden om de kennis verder te ontwikkelen en met elkaar te netwerken. Daarvoor worden jaarlijks hoogwaardige kennisbijeenkomsten, exclusief voor geregistreerde ETT’ers georganiseerd. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 2 mei en zal gaan over de belangrijke functies van bomen in de stedelijke omgeving en de rol van de ETT’er in het beheer en onderhoud. Het bestuur van de vakgroep zal tijdens deze bijeenkomst ook een toelichting geven op ideeën over de uitrol van het Register ETT.

Meer informatie en registratie register ETT
Bent u in het bezit van het ETT-certificaat en wilt u in het register worden opgenomen? En voelt u wel wat voor kennisontwikkeling en netwerken via speciaal voor u georganiseerde bijeenkomsten? Meld u dan aan of mail naar Marc Custers,  

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten