Opdrachtgevers:

VHG plaatst oproep voor Deltaplan Groen

VHG plaatst oproep voor Deltaplan Groen

donderdag 1 december 2016

VHG plaatst oproep voor Deltaplan Groen

Wie denkt er mee over de invulling van het Deltaplan Groen en andere manieren om de nieuwe maatschappelijke keten rondom het groen te vormen? Hoe kunnen we dit het beste aanpakken? Wij houden ons van harte aanbevolen voor suggesties! Deze oproep plaatste Branchevereniging VHG onlangs op Futureproof Community. 

Futureproof Community biedt een online platform aan ondernemers, medewerkers en geïnteresseerden om hun projecten, evenementen en ervaringen op het gebied van duurzaam ondernemen, natuurlijk kapitaal en circulaire economie. Men vindt er partners om mee samen te werken aan duurzame oplossingen en antwoorden op tal van vragen hierover.

Brede coalitie
Egbert Roozen licht in zijn oproep de noodzaak van het Deltaplan Groen verder toe. “De tijd dat groen decoratie was, is voorbij. Maatschappelijk groeit het besef dat groen een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit van de leefomgeving, biodiversiteit en gezondheid. Daarom pleiten wij voor een minister van Groen en voor het opzetten van een nationaal Deltaplan, dat door een brede maatschappelijke coalitie gedragen wordt.” Lees meer

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten