Opdrachtgevers:

VNO-NCW, MKB NL en LTO willen stad en land laten bruisen

VNO-NCW, MKB NL en LTO willen stad en land laten bruisen

donderdag 3 november 2016

VNO-NCW, MKB NL en LTO willen stad en land laten bruisen

VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO-Nederland hebben met het oog op de Tweede Kamer verkiezingen een campagne ‘NL Next Level’ gelanceerd. Om te komen tot bruisende steden en vitale dorpen is de inbreng nodig van vele private en publieke partijen. Veel organisaties, waaronder Branchevereniging VHG, ondersteunen de oproep aan politieke partijen om dit hoog op de agenda te zetten van een volgend kabinet. 

Maar zij willen ook zelf bijdragen aan de oplossing. Eén onderdeel daarvan dat de komende maanden wordt uitgewerkt is de toekomst van onze steden en dorpen. Ze vragen u daar over mee te praten. Op 24 oktober was er een bijeenkomst voor iedereen die geeft om de kracht van steden en dorpen: ondernemers, politici, ambtenaren, planbureaus etc. Daar is besproken wat ondernemers en lokale overheden zelf kunnen doen, en wat een kabinet kan doen om investeringen en samenwerking te faciliteren.

Doe ook mee!
Er staan al heel wat ideeën op papier. Kijk hier voor deze notitie. Graag horen we ook welke uitdagingen en kansen u ziet. Wat ondernemers en overheden kunnen doen en welke agenda een volgend kabinet zou moeten hanteren. U kunt contact opnemen voor een gesprek of uw reactie sturen naar bruisendebinnensteden@vnoncw-mkb.nl. Op basis hiervan over wordt over enkele maanden een visie gepresenteerd op de toekomst van steden en dorpen in Nederland.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten