Opdrachtgevers:

Werken aan permanente zelfontwikkeling? Doe een najaarscursus!

Werken aan permanente zelfontwikkeling? Doe een najaarscursus!

vrijdag 2 juni 2017

Werken aan permanente zelfontwikkeling? Doe een najaarscursus!

Wilt u de na een welverdiende zomervakantie aan de slag met uw eigen vorming en nascholing? Maak gebruik van het cursusaanbod van |het ontwerp instituut|. Er staan weer interessante cursussen en trainingen op de agenda dit najaar. 

 


‘Ontwerpen met beplanting’: een tiendaagse cursus van het hoogste niveau van beplantingsleer. Van theorie naar praktische toepassing, onderricht door Sanne Horn (foto), een van Nederlands belangrijkste deskundigen op dit gebied. Start op woensdag 20 september 2017. 

‘Ontwerpkunde voor tuin en park’: een tiendaagse cursus die zowel spijkert aan de ontwerpmethodiek, als aan een verbreding en verdieping van het ontwerpvak. Klassieker van Michel Lafaille, start op donderdag 21 september 2017.

Scherpkijkers’: onder leiding van Loes Lijmbach leert u schetsen wat u ziet. Zij onderricht de techniek en laat zien hoe u die kunt gebruiken. Van impressie tot aan de presentatietekening. Drie vrijdagen vanaf 22 september 2017.

‘Creatief ontwerpen’: tien dagen avontuur, die u voeren naar de grenzen van uw eigen denken en daar zekerheden openbreken. Waarom doet u dat? Wat als u een ander pad zou volgen? Stel eens dat? Michel Lafaille is uw gids vanaf dinsdag 19 september.

Vraag voor een van deze cursussen de studiegids aan om verder te lezen en te beslissen of het iets voor u is: info@ontwerpinstituut.nl

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten