Opdrachtgevers:

Wint u de titel Tuin van het Jaar 2018?

Wint u de titel Tuin van het Jaar 2018?

donderdag 15 juni 2017

Wint u de titel Tuin van het Jaar 2018?

Schrijf nú in! 

Terwijl de mooie tuinen van uw klanten schreeuwen om onderhoud in deze groeizame tijd, daagt Branchevereniging VHG u juist nu uit om uw mooiste project in te sturen voor de nationale wedstrijd De Tuin van het Jaar 2018. Deze bloeiende competitie gaat over úw vakmanschap en zet de beste vakkundig ontworpen, aangelegde en onderhouden tuinen op de groene agenda van het grote publiek.

Tenminste….als u meedoet! 

Nu inschrijven!
Tot en met vrijdag 30 juni kunt u zich inschrijven. Bij het inschrijfformulier vindt u ook de spelregels voor leden en niet-leden van Branchevereniging VHG. De ervaring leert dat het circa een uur werk is: de foto’s en ontwerptekening verzamelen en een korte omschrijving meesturen. We zijn benieuwd naar uw inzending! U doet toch mee?

Gratis publiciteit
Deze wedstrijd zet de mooiste tuinen in het zonnetje, want bij de Tuin van het Jaar-competitie hoort een uitgebreide publiciteitscampagne. In vak- en publieksbladen en op social media wordt veel gepubliceerd over deze inspirerende wedstrijd. De eigenaren van de genomineerde tuinen vertellen in de promotiefilmpjes over uw werk en toegevoegde waarde als hovenier. Dat is goed voor de hele beroepsgroep, want vele potentiële klanten volgen deze wedstrijd.

U kunt hier de videorapportages van de genomineerde en winnende tuinen 2017 bekijken (doorscrollen tot onder het aanmeldingsformulier).

Grote verschillen
Elk jaar weer is de jury verrast door de variatie in de inzendingen. Grote en kleine tuinen, weelderig landschappelijk of juist strak ontworpen, met en zonder waterpartijen: de inzendingen laten zien hoe goede tuinen sterk kunnen verschillen. Een overeenkomst: het niveau van de genomineerde tuinen is al jaren hoog.

Professionele feedback
De wedstijd is ook een mooie kans om feedback te krijgen van de zeer deskundige vakjury. Elke inzending krijgt een motivatie, de genomineerden krijgen een uitgebreid juryrapport met alle plussen en minnen op een rijtje. Hoe vaak krijg je als hovenier die kans?

Eretitel en publieksprijs
De vakjury kiest De Tuin van het Jaar 2018. De publieksprijs komt via de verkiezing op Facebook tot stand. In het voorjaar van 2018 reikt de jury de beide prijzen uit tijdens een feestelijke bijeenkomst. 

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten