Opdrachtgevers:

Allround Hovenier gezocht, omg. Zwanenburg

Allround Hovenier gezocht, omg. Zwanenburg

vrijdag 2 december 2016

Bedrijf: Groenrijk Hoveniers

Contactpersoon:

Arjan van Beem

Salaris:

Conform CAO

Omschrijving vacature:

Doel van de functie:
Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen (in het algemeen onder architectuur en bestekken), groenvoorzieningen, landschapselementen en sport- en recreatieterreinen, zodanig dat het werk op tijd en conform gestelde kwaliteitseisen wordt uitgevoerd.

Verantwoordelijkheidsgebieden/ kerntaken:
Uitvoeren van opdrachten op het gebied op het gebied van aanleg, renovatie en onderhoud van: (dak)tuinen, historische tuinen en landschapstuinen al dan niet onder architectuur vegetatiedaken, tuinen en (openbare)groenvoorzieningen van gemeenten, bedrijven en instellingen landschapselementen, sport- en recreatieterreinen. Een en ander met inbegrip van waterpartijen, civiele inrichtingselementen, speelvoorzieningen etc. Uitvoeren van minder omvangrijke/complexe opdrachten op dit terrein alleen, op basis van tuinontwerpen, bestekken en instructies van de uitvoerder of ontwerper.

Uitvoeren van omvangrijke opdrachten in teamverband onder leiding van een Voorman A.

Voorbereiden van alleen uit te voeren opdrachten zoals, regelen van de tijdige aanwezigheid/- beschikbaarheid van benodigde plant- en overige materialen, machines en gereedschappen, afstemmen van de werkzaamheden met (vertegenwoordigers van) opdrachtgevers, een en ander zodanig dat een efficiënte uitvoering van het werk mogelijk is.

Verrichten van werkzaamheden, zodanig dat binnen de opdracht omschreven activiteiten op tijd en overeenkomstig de in ontwerpen vastgelegde specificaties worden uitgevoerd. In dit kader, uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van onder meer: uitmeten/uitzetten van (delen van) ontwerpen, opnemen/maken van schetsen voor kleine wijzigingen op verzoek van en in overleg met opdrachtgever uitvoeren van grondverbeteringswerkzaamheden, aanbrengen van teelt- en afwateringslagen aanleggen van natuurvijvers en waterpartijen met gebruikmaking van folie of rubber, m.i.v. drainage en afvoeren, randafwerking e.d. aanleggen van (kleinere oppervlakten) sierbestrating, paden, tuinverhogingen, terrassen e.d. funderen en plaatsen van afscheidingen, pergola’s, tuinhuisjes, tuinornamenten, speelvoorzieningen e.d. aanleggen (excl. aansluiten) van tuinverlichting, watertoevoeren aanplanten van bomen, heesters, één- en méérjarig plantgoed, aan de hand van in ontwerpen vastgelegde beplantingsschema’s uitvoeren van de diverse seizoengebonden werkzaamheden als bemesten, (vorm)snoeien en verwijderen van onkruiden en afgestorven planten(delen), maaien/rollen/verticuteren van gazons.

Reageer op deze vacature

Via dit formulier kunt u direct rechtstreeks solliciteren bij Groenrijk Hoveniers

Graag alle velden gemarkeerd met een * invullen

Terug naar het overzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten