Opdrachtgevers:

Landelijke Open Dag Hoveniers

Inschrijving Landelijke Open Dag Hoveniers geopend


Doe mee en zet uw deuren open op zaterdag 23 september 2017!

Na het succes van afgelopen jaren organiseert Branchevereniging VHG ook in 2017 weer een Landelijke Open Dag Hoveniers. Deze vindt plaats op zaterdag 23 september. Doet u dit jaar ook mee? Als VHG-lid kunt u zich hieronder alvast inschrijven als deelnemer. U wordt dan op de hoogte gehouden van alle activiteiten rond de open dag. Branchevereniging VHG ondersteunt u graag met promotiemateriaal en een draaiboek voor een succesvolle open dag. En u lift mee met de landelijke promotiecampagne die eind van deze maand van start gaat!

Succesvol
De Landelijke Open Dag Hoveniers is hét middel om het publiek de wereld van de hovenier te tonen. De vorige edities waren boven verwachting succesvol. Het bleek een unieke gelegenheid om het contact met bestaande relaties te verdiepen, de regionale bekendheid te vergroten, nieuwe contacten op te doen en zelfs opdrachten binnen te halen. Ook is het een uitstekend instrument voor promotie onder jongeren die voor hun beroepskeuze staan en versterking van het imago van ‘de hovenier als professional’.

Landelijke Open Dag Hoveniers bezoeken als consument?

Organisatie
Als deelnemend bedrijf bepaalt u zelf hoe u de open dag op uw locatie invult. Het draaiboek dat VHG voor deze dag heeft ontwikkeld, helpt u daarbij. U vindt hierin praktische tips voor het organiseren van een geslaagde open dag. Van logistiek en planning tot en met catering en promotie. Om u te ondersteunen bij de organisatie van de Landelijke Open Dag Hoveniers en de open dag een herkenbare uniforme uitstaling te geven heeft VHG voor u als deelnemer een toolkit ontwikkeld. Deze vindt u door onder aan deze pagina in te loggen.

Aanmelden
Als u zich al ingeschreven heeft als deelnemer, dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de activiteiten in aanloop naar 23 september. Heeft u zich nog niet aangemeld? Vul dan onderstaand formulier in. Hoe meer bedrijven deelnemen, hoe groter het succes van de Landelijke Open Dag Hoveniers!

  1. Invoervelden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
  1.  
  2. Bedrijfsnaam
  3. Vestigingsplaats
  4. Contactpersoon
  5. Telefoonnummer contactpersoon *
  6. E-mailadres contactpersoon *
  7. Webadres voor vermelding deelnemersoverzicht


VHG ondersteunt u graag met een en met onderstaand promotie materiaal voor een succesvolle Landelijke Open Dag Hoveniers. De bestanden zijn in verschillende versies voor onder andere PC en Mac te downloaden. Deze zijn als zip-bestanden voor u opgeslagen:

Overzicht met deelnemende hoveniers
E-mail handtekening.zip
E-mail voorbeeldbericht .zip
Persbericht Hoveniers.zip
Persbericht VHG.zip

Webbanner Hoveniers.zip
Webbanner VHG.zip
Advertentie A5 liggend.zip

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Joke Mul, secretaresse Beleid & Communicatie j.mul@vhg.org.

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten