Opdrachtgevers:

Jaarplannen

Professioneel in Groen Ondernemen

Elkaar versterken, met de blik naar buiten. Kort samengevat is dat waar Branchevereniging VHG zich ook weer in 2017 sterk voor maakt.

VHG is belangenbehartiger van en voor de leden. Professionaliteit in Groen Ondernemen is het thema, dat ons samen bindt in de presentatie naar de markt toe. Zowel naar de particuliere als naar de zakelijke markt. Het komende jaar ligt het accent in de activiteiten van onze branchevereniging vooral op die profilering in de markt. Op de professionaliteit van de bij VHG aangesloten lidbedrijven en de toegevoegde waarde die zij in het groen leveren.

Met de blik naar buiten willen we het komende jaar verder werken aan het boeien en binden van onze achterban. Het voorzien in de behoefte staat hier voorop. Hoe meer schouders onze gezamenlijke activiteiten dragen, hoe sterker we de branche kunnen profileren en hoe meer we onze maatschappelijke toegevoegde waarde kenbaar kunnen maken. Samen professioneel in groen, samen vanuit professionaliteit verder bouwen aan onze mooie hoveniers- en groenvoorzienersbranche. Dat zien we als onze missie in 2017. Met u.

Namens het bestuur van Branchevereniging VHG bevelen wij u de strategische koers 2015-2017 van harte aan. Door in te loggen op de ledensite kunt u de strategische koers lezen evenals de vakgroepplannen van de vijf VHG Vakgroepen en het lobbyschema 2017.

Een deel van deze pagina is afgeschermd en alleen toegankelijk voor leden.

Word lid

Meerwaarde voor ondernemers in het groen. Dat is wat Branchevereniging VHG biedt. Meer ruimte om te ondernemen. Meer markt. Meer invloed. Maak gebruik van de voordelen van het lidmaatschap. Word lid. Daarmee versterkt u niet alleen uw eigen onderneming, maar ook het imago van de bedrijfstak én de invloed op nationaal en internationaal niveau. En daar plukt u dan weer de vruchten van.

Ik wil lid worden Meer informatie
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten