Opdrachtgevers:

Landelijk Bureau

Organisatie

Het Landelijk Bureau is de dienstverlener van Branchevereniging VHG. Er werken vakmensen die leden bezoeken, adviseren en ondersteunen op tal van terreinen zoals bedrijfsvoering, juridische zaken, personeelsbeleid, onderwijs en milieu. Binnen het landelijk bureau bestaan de volgende afdelingen: Beleid & Communicatie, Ledencontact  en Interne zaken.

Egbert Roozen

Directeur 


Telefoon: 030 - 659 56 67
E-mail: e.roozen@vhg.org

Als ‘meewerkend voorman’ werk ik samen met mijn collega’s aan de belangenbehartiging van onze leden. Het meest in het oog springt daarbij de politieke lobby, die op allerlei niveaus uitgevoerd wordt. Belangrijkste doel hiervan is om ruimte te scheppen voor onze ondernemers. Als landelijk bureau hebben we de verantwoordelijkheid het jaarplan goed uit te voeren. Dit jaarplan bevat alle activiteiten en komt tot stand op basis van de wensen en behoeften van de leden. Ik help mee met de uitvoering, bewaak de voortgang en leg verantwoording af aan de ledenraad, het bestuur en de achterban.

Ik vind het erg leuk om de ‘groene boodschap’ zo breed mogelijk uit te dragen. Ik wil ervoor zorgen dat groen hoog op de maatschappelijke agenda staat en dat we op basis van onderzoek, onderwijs en innovatie nieuwe kansen voor onze ondernemers realiseren.Hoe meer schouders onze boodschap dragen, hoe sterker we als branche kunnen staan. Mijn oproep aan de ondernemers in onze sector is daarom samen voor onze branche te gaan!”

Richard Maaskant

Hoofd Ledencontact & Ondernemershelpdesk en secretaris VHG Vakgroep Hoveniers


Telefoon: 030 - 659 56 45 of 06 20 11 28 08
E-mail: r.maaskant@vhg.org

“Samen met de medewerkers van de afdeling Ledencontact en de VHG Ondernemershelpdesk zorg ik ervoor dat de leden kunnen rekenen op praktisch toepasbare informatie en adviezen, ondernemerstools en ondersteuning. Zo helpen we hen zich te onderscheiden als professional in de markt. We behartigen individuele en collectieve belangen. Als vakgroepsecretaris ondersteun ik VHG Vakgroep Hoveniers bij haar inspanningen om meer ruimte te creëren voor groen en voor ondernemen. Ook draag ik graag bij aan meer erkenning voor het vak en het vakmanschap van onze leden.”
 

Frank van Laar

Hoofd Interne Zaken

 
Telefoon: 030 - 659 56 56 of 06 51 74 48 76
E-mail: f.van.laar@vhg.org

“Wij verzorgen de financiële administraties en de jaarrekeningen voor Branchevereniging VHG, de VHG BV en een aantal overige organisaties. Verder ondersteunen we de overige collega's door het uitvoeren van diverse facilitaire zaken. Samen zetten we ons ervoor in om de leden waar voor hun geld te bieden.”Alle collega's van het Landelijk Bureau stellen zich voor op het ledendeel van de website. 

Een deel van deze pagina is afgeschermd en alleen toegankelijk voor leden.

Word lid

Meerwaarde voor ondernemers in het groen. Dat is wat Branchevereniging VHG biedt. Meer ruimte om te ondernemen. Meer markt. Meer invloed. Maak gebruik van de voordelen van het lidmaatschap. Word lid. Daarmee versterkt u niet alleen uw eigen onderneming, maar ook het imago van de bedrijfstak én de invloed op nationaal en internationaal niveau. En daar plukt u dan weer de vruchten van.

Ik wil lid worden Meer informatie
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten