Opdrachtgevers:

Regionale afdelingen

Ondernemen doet u niet alleen. Contact met collega’s geeft u de mogelijkheid om kennis en ervaring uit te wisselen. Zo leert u van elkaar. Doet u inspiratie op. Ontdekt u nieuwe mogelijkheden. Branchevereniging VHG kent negen regionale afdelingen. Dit zijn de ontmoetingsplaatsen voor alle leden uit alle vakgroepen van VHG in die regio. Hier doet u  informatie op over sectoroverstijgende thema's, zoals de regionale marktsituatie.

In studieclubs kunt u meepraten over specifieke thema's. De opzet voor alle studieclubs is in principe hetzelfde. Het zijn platforms waarop u elkaar informeel kunt ontmoeten en ervaringen en gemeenschappelijke problemen kunt uitwisselen. De doelstelling is om via de studieclubs de afstand tussen uw bedrijf en VHG te verkleinen, dichter op de praktijk van alledag aan te sluiten en het clubgevoel onder de leden te vergroten.

De regionale afdelingen stellen op basis van de vakgroepplannen en de regionale behoeften een afdelingsplan op waarin doelstelling, activiteiten en begroting zijn opgenomen. De regionale afdelingsplannen vormen tezamen 20% van het businessplan van VHG.

De negen regionale afdelingen zijn:
1. Noord Nederland
2. Noord-Holland
3. Overijssel
4. Midden-Nederland
5. Achterhoek
6. Zuid-Holland
7. Zuidwest Nederland
8. Brabant
9. Limburg

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten