Opdrachtgevers:

Interieurbeplanting van het Jaar

 Interieurbeplanting van het Jaar

... dé landelijke competitie voor het beste interieurbeplantingsproject

 

 

 

  

Vakjury nomineert vier mooie projecten voor de competitie Interieurbeplanting van het Jaar 2018
Deze landelijke wedstrijd is een van de vier vakwedstrijden om het werk in de groensector op de agenda te zetten bij het grote publiek. De IvhJ –competitie is bedoeld om de grote toegevoegde waarde van vakkundig ontworpen, gerealiseerd en onderhouden binnengroen te laten zien. De jury is enthousiast over de vier genomineerde projecten, die veel verder gaan dan zorgvuldig geplaatste potten en bakken met mooie planten erin. Ze zijn alle vier mooie voorbeelden van interessante interieurbeplanting in totaal verschillende omgevingen, een showroom, een school, een ziekenhuis en een hotel. Ze tonen elk op een eigen wijze aan dat levend groen positief en duurzaam kan bijdragen aan de totale beleving, sfeer, gastvrijheid, maar ook aan de gezondheid en het welbevinden van de gebruikers.

Prijsuitreiking
Uit de vier genomineerden kiest de vakjury de winnaar van het eervolle predicaat Interieurbeplanting van het Jaar 2018. De bekendmaking en feestelijke prijsuitreiking vinden plaats op donderdag 25 januari 2018 tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Aedes Real Estate/Hyatt Regency Spinoza in Amsterdam door Sempergreen Vertical Systems

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

Workbrands in Eindhoven door Interieurbeplanting De Klerk

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 Campus 013 in Tilburg door Copijn Groenaanleg en Beheer

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erasmus MC in Rotterdam door Van der Tol

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Winnaar Interieurbeplanting van het Jaar 2017

Eindoordeel van de jury
De samenwerking tussen opdrachtgever, binnenhuisarchitect en groenondernemer leidt tot een hippe groene werkplek in een oude fabriekshal op een non-locatie. De drie groene kassen, de innovatieve, duurzame watervoorziening en de ruimte voor het experiment in het gehele groenproject maken het een prachtig voorbeeld van interieurbeplanting 2.0. Zeker als je beseft hoe groot de uitdaging is om zulke hoge beplanting vanaf zo’n lastige ondergrond te laten groeien. "Als binnengroen hier kan, kan het overal", concludeert een jurylid. Dit project is zeer inspirerend en vormt een stimulans voor een gedurfde groene inrichting van alle gebouwen die nu en in de toekomst om een herbestemming vragen!

Joolz in Amsterdam door GrownDownTown, Philip van Traa 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Winnaar Interieurbeplanting van het Jaar 2016
Op donderdag 21 januari 2016 heeft Zuidkoop b.v. de eerste editie van de wedstrijd Interieurbeplanting van het Jaar 2016 gewonnen met het project Bibliotheek Schiedam. Wethouder John Nederstigt van gemeente Haarlemmermeer reikte de prijs uit aan Dennis Zuijdgeest, tijdens de feestelijke afsluiting van het congres Buildin’Green in 2016. 

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten