Opdrachtgevers:

Publicaties

Plants at Work

Plants at Work is een uitgave van VHG Vakgroep Interieurbeplanters. Dit Foto Plants at Workboek laat de ruime toepassingsmogelijkheden zien van planten in gebouwen. Er wordt ingegaan op de vraag waarom je planten in gebouwen zou willen toepassen, hoe je dat zou kunnen aanpakken en welke effecten je er mee kunt bereiken. Daarbij ligt het accent op de combinatie plant-pot in bestaande gebouwen. Op de website kunt u de uitgave van 75 pagina’s bestellen (kosten bedragen € 8,95 voor leden en € 14,50 voor niet-leden).

Mocht u informatie wensen over dit onderwerp, dan kunt u contact opnemen met de vakgroepsecretaris, Marc Custers, telefoon 030-659 55 50 of e-mail m.custers@vhg.org.

 

Groen in Gebouwen

De publicatie Groen in Gebouwen is een SBR publicatie die is gemaakt in samenwerking met VHG Vakgroep Interieurbeplanters. De publicatie heeft als doel het aanleveren van basiskennis voor architecten en andere ontwerpers/adviseurs om te kunnen komen tot een integrale aanpak voor ontwerpen met planten in gebouwen. Hiervoor is actuele informatie verzameld en toegankelijk gemaakt. De publicatie is te bestellen bij SBR, www.sbr.nl

 

 

 Artikel VHG Magazine: Bestuur vakgroep enthousiast na vragenlijst  

Het Bestuur van de vakgroep Interieurbeplanters heeft vrijwel alle leden bezocht om vragen te stellen en te discussiëren over het vak en de rol van VHG daarbij. Het bestuur wilden weten wat er leeft en wat leden verwachten van VHG. Via de volgende link kunt u het artikel uit het VHG Magazine met een samenvatting van de uitkomsten uit de bezoeken downloaden.

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten