Opdrachtgevers:

Inkoopvoordelen

Het lidmaatschap van VHG levert u als groene ondernemer veel meerwaarde op. Wij bieden u een breed scala van diensten aan.

Bovendien kunt u gebruik maken van de volgende interessante inkoopvoordelen:
Abonnement op Tuin & Landschap
Uitvoering van uw loonadministratie via Van Deutekom Accountants en Belastingadviseurs
Verzekeringen via Havelaar & Van Stolk
Incasso-overeenkomsten via Intrum Justitia
Tankpassen van Gulf
Tankpassen van Esso, BP en Total
Flowermiles
Conflictbemiddeling via Wij zijn één
Klantenvertellen
VHG Workshopprogramma

Abonnement op Tuin & Landschap
Als lid van VHG ontvangt u korting op een abonnement van Tuin & Landschap. Leden van VHG betalen     € 159,11 exclusief 6% btw (zoals bekend in januari 2017) voor een abonnement op Tuin & Landschap. Normaal kost een abonnement op Tuin & Landschap € 244,80 exclusief 6% btw (zoals bekend in januari 2017). Het abonnementenbeheer is in handen van Hortipoint Uitgeverij. Voor meer informatie en het aanvragen van een abonnement kunt u contact opnemen met de afdeling Ledenadministratie van VHG via ledenadministratie@vhg.org.

Uitvoering van uw loonadministratie via Van Deutekom Accountants en Belastingadviseurs
Het voeren van een juiste loonadministratie is een tijdrovende zaak. Los daarvan zijn er regelmatig wijzigingen op het gebied van premies, overheidsbeslissingen, de uitvoeringsinstanties etcetera. Ook daarvan moet u op de hoogte blijven. Om u tijd te besparen, biedt VHG u een aantrekkelijk pakket bij Van Deutekom Accountants en Belastingadviseurs. Dit pakket omvat de volgende werkzaamheden:

  • invoeren en verwerken van loonmutaties en het aanmaken van salarisstroken per 4 weken/per maand;
  • aangifte belasting;
  • opmaken van jaaropgaven voor de werknemers;
  • aan- en afmelden bij uitvoeringsinstellingen zoals ziekenfonds en bedrijfsvereniging;
  • controle voorschotnota bedrijfsvereniging/UWV/GUO;
  • maken van loonberekeningen;
  • aanleveren jaarwerk belastingdienst en bedrijfsvereniging;
  • ziekmelding arbodienst.

Van Deutekom is thuis in de agrarische sector en beschikt daardoor over de nodige kennis van uw loonadministratie. Voor meer informatie kunt u kijken op de site van Van Deutekom Accountants en Belastingadviseurs of contact opnemen met Femke van Dijk van VHG via f.van.dijk@vhg.org.

Verzekeringen via Havelaar & Van Stolk
Als lid van VHG kunt u profiteren van de vele voordelen die het Collectieve VHG verzekeringspakket biedt. Dit pakket is exclusief via Havelaar & van Stolk voor u beschikbaar en bevat alle verzekeringen die voor u van belang zijn, namelijk:

- motorrijtuigen;
- arbeidsongeschiktheid (ondernemers/klein bedrijf/interim personeel);
- rechtsbijstand;
- transport & bedrijf;
- werkmaterieel;
- aansprakelijkheid voor bedrijven;
- milieuschade.

Via het Collectieve VHG verzekeringspakket profiteert u van polisvoorwaarden die specifiek zijn afgestemd op uw beroep en de bijbehorende risico’s; aantrekkelijke kortingen en een soepele regeling van de uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Kijk voor meer informatie op de website van Havelaar & Van Stolk of neem contact op met Femke van Dijk via f.van.dijk@vhg.org.

Incasso-overeenkomsten via Intrum Justitia
Via Intrum Justitia ontvangen leden van VHG een aantrekkelijke korting op incasso-overeenkomsten. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Huib de Roode van Intrum Justitia via h.deroode@nl.intrum.com of Femke van Dijk van VHG via f.van.dijk@vhg.org. Ook kunt u kijken op de website van Intrum Justitia.

Tankpassen van Gulf
Als lid van VHG kunt u een Gulf-tankpas aanvragen. U ontvangt hiermee korting op het tanken van diesel, bezine en lpg. Via de volgende link ontvangt u een overzicht met daarin de kortingen (zoals bekend in maart 2017). Voor meer informatie of het aanvragen van tankpassen kunt u contact opnemen met Femke van Dijk via f.van.dijk@vhg.org.

Tankpassen van Esso, BP en Total
Leden van VHG kunnen tankpassen aanvragen van Esso, BP en Total. Met een tankpas van BP kunt ook tanken bij alle Texaco-stations in Nederland. Met de tankpassen ontvangt u korting op het tanken van diesel, benzine en lpg. Via de volgende link ontvangt u een overzicht met daarin de kortingen (zoals bekend in maart 2017). Ga naar de website VHG Brandstofvoordeel voor meer informatie en vraag direct de brandstofpassen aan. Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Femke van Dijk via f.van.dijk@vhg.org.

Flowermiles
Tankt u met een brandstofpas van Esso, BP of Total, dan profiteert u vanaf 1 januari 2014 van nog meer voordeel met uw brandstofpas. Wanneer u brandstof tankt, dan spaart u automatisch Flowermiles. Voor iedere door u getankte liter brandstof ontvangt u 1 Flowermile. Deze spaarpunten worden automatisch voor u geregistreerd. Heeft u 1.000 Flowermiles gespaard, dan ontvangt u automatisch een Bloemenvoucher ter waarde van € 12,50. Deze voucher kunt u verzilveren bij één van de deelnemende bloemisten van Mijn Bloemist. Leuk voor uzelf, of om uw partner, (groot) ouder of een medewerker mee te verrassen. Als u de factuur nog per post ontvangt, dan kunt u zich aanmelden om Flowermiles te sparen door via de website Flowermiles uw e-mailadres te registreren. U dient hierbij uw branchenummer en debiteurennummer te gebruiken. Mocht u nog vragen hebben over het sparen van Flowermiles, dan kunt u contact opnemen met Femke van Dijk via f.van.dijk@vhg.org.

Conflictbemiddeling via Wij zijn één
Leden van VHG kunnen gebruik maken van de diensten op het gebied van conflictbemiddeling en advies van Wij zijn één. Wij zijn één treedt op als procesbegeleider in werkgerelateerde conflicten. Daarbij is Wij zijn één behulpzaam bij het onderhandelingsproces tussen twee of meer partijen. Onafhankelijk en sensitief. Het doel? Komen tot een goede win-win situatie. Uiteraard zonder escalatie van het conflict. Wij zijn één richt zich overigens zowel op geschillen tussen leidinggevenden als op hiërarchische geschillen of geschillen tussen organisaties en klanten. Voor meer informatie over de diensten kunt u kijken op de website van Wij zijn één of contact opnemen met de Ondernemershelpdesk van VHG via het telefoonnummer 030 - 659 55 50 of e-mailadres ledencontact@vhg.org.

VHG workshopprogramma
Branchevereniging VHG zet zich in voor ondernemers in het groen. VHG biedt u en uw organisatie in tal van opzichten professionele begeleiding en ondersteuning. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn praktijkgerichte workshops, cursussen en trainingen. Zo heeft VHG samen met haar kennispartners Insector en Bex Communicatie een aansprekend workshopprogramma voor ondernemers die actief zijn in de hoveniers- en groenvoorzieningsbranche ontwikkeld. Een aantal workshops is ook bestemd voor werknemers. VHG-leden kunnen op basis van het VHG-lidmaatschap tegen een gereduceerd tarief aan deze workshops deelnemen. Voor meer informatie en een overzicht van de verschillende workshops kunt u kijken op de website Professionalisering Hoveniers.  

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten