Opdrachtgevers:

WorldSkills 2019 in Kazan, Rusland

WorldSkills verandert je leven

Dat zei Simon Bartley, president van WorldSkills International, bij de opening van de 45e WorldSkills wedstrijden in Kazan, Rusland. De opening werd een groot spektakel met veel muziek, dans en vuurwerk. Indrukwekkend was de intocht van de deelnemende teams. Met de vlag en de oranje leeuw voorop was het Nederlandse team goed herkenbaar. Veel teksten die werden gezongen, waren geïnspireerd door de vakwedstrijden. In diverse presentaties vertelden oud-deelnemers wat meedoen aan WorldSkills voor hen heeft betekend. Plechtige momenten waren het hijsen van de vlaggen van Rusland en WorldSkills.

Zo’n 40.000 mensen waren aanwezig bij in de Kazan Arena, meer dan ooit tevoren. Veel records worden in Rusland verbeterd. Er zijn méér dan 1300 wedstrijdkandidaten uit 63 landen, die meedoen in 56 vakwedstrijden. Er wordt gerekend op 250.000 bezoekers.

Inmiddels zijn de alle wedstrijden op donderdagochtend begonnen. We wensen de hoveniers Lucas Muilwijk en Mario Nederlof en tegelzetter Daan Hooglugt natuurlijk veel succes. We gaan ze volgen!

Kijk voor een impressie op https://yadi.sk/i/30A_Y9DPWfbJOQ

 

 

WorldSkills 2019 van 22 t/m 27 augustus in Kazan, Rusland

Op 22 t/m 27 augustus vindt in Kazan, Rusland de 45ste editie van WorldSkills plaats. Onze nationale kampioenen Tuinaanleg Lucas Muilwijk en Mario Nederlof zullen Nederland tijdens wedstrijden vertegenwoorden. Zij hebben zich gekwalificeerd tijdens de finale van het door VHG georganiseerde NK Tuinaanleg in Den Bosch. Alle deelnemers zijn tijdens vaktechnische trainingen, mentale trainingen én teambuildingsdagen door WorldSkills Netherlands klaargestoomd voor de wereldcompetitie in vakmanschap.

Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten