Opdrachtgevers:

1000 voedselbanken voor bijen open

1000 voedselbanken voor bijen open

donderdag 16 april 2020

1000 voedselbanken voor bijen open

Sinds gisteren kunnen mensen door het hele land bloemenzaad ophalen bij de verschillende ‘Voedselbanken voor Bijen’, waaronder de deelnemende groenbedrijven die zijn aangesloten bij Branchevereniging VHG. In de aanloop naar de Nationale Zaaidag op 22 april zullen de media-uitingen op veel plekken te zien zijn.

Laat u zien op de online kaart
Neemt u deel aan deze actie en heeft u zich nog niet aangemeld als Voedselbank voor Bijen op de online kaart? Doe dat dan nog snel. De online kaart zal de komende dagen druk bezocht worden door mensen die zaad gaan halen bij de verschillende ophaalpunten. Aanmelden kan via deze link: https://www.nudge.nl/voedselbank-voor-bijen-aanmelden-partners/ Geef daarbij duidelijk aan waar men precies terecht kan voor het bloemenzaad.

VHG hoopt, ondanks de beperkingen, op een mooie actie. Neemt u deel aan de Nationale Zaaidag, laat ons dan weten hoe u het aanpakt. Hoe ziet uw voedselbank eruit? We geven er graag brede bekendheid aan. Zo benadrukken we als groenbranche een positieve actie in deze onzekere tijd. Stuur uw informatie naar Danielle den Bleker via d.den.bleker@vhg.org.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten