Opdrachtgevers:

10e IOB Congres op 9 en 10 september in Polen

10e IOB Congres op 9 en 10 september in Polen

vrijdag 9 augustus 2019

10e IOB Congres op 9 en 10 september in Polen

In september vindt in Polen het 10e IOB-congres plaats. Dit internationale congres voor bouwers, ontwerpers en leveranciers van zwemvijvers en natuurzwembaden wordt op 9 en 10 september gehouden in het Arche Hotel Krakowska in Warschau, Polen.  
IOB
Sinds 1999 zijn organisaties uit zo’n 13 landen aangesloten bij de IOB, waaronder ook het Nederlands Platform voor Natuurlijk Zwemwater van VHG. Elke twee jaar organiseert de organisatie een congres in een van de aangesloten landen. Tijdens de congressen wordt ook de tweejaarlijkse Pondy Award uitgereikt. Het laatste drukbezochte congres vond plaats in 2017 in Leeuwarden.

Groen Warschau
Meer informatie over het interessante en boordevolle congresprogramma in Warschau, dat reikt van het nut van filters tot de groei van onderwaterbeplanting, vindt u hier (Duitstalige link). Die hele week is Warschau overigens groen gekleurd, want voorafgaand aan het IOB-congres vindt van 5 tot en met 8 september in de Poolse hoofdstad ook de tuinbeurs Green is life Warsaw plaats. Voor congresgangers is het vast interessant een bezoek aan deze beurs te koppelen aan hun deelname aan het congres.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten