Opdrachtgevers:

14 juni: bijeenkomst Ondernemersvriendelijk Aanbesteden

14 juni: bijeenkomst Ondernemersvriendelijk Aanbesteden

donderdag 2 mei 2019

14 juni: bijeenkomst Ondernemersvriendelijk Aanbesteden

14 juni - Zwolle

Vrijdagochtend 14 juni organiseert de provincie Overijssel in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat een bijeenkomst over ondernemersvriendelijk aanbesteden. De bijeenkomst is bedoeld voor portefeuillehouders economie en/of aanbestedingsbeleid, voorzitters van ondernemersverenigingen, strategische inkopers en beleidsinhoudelijke opdrachtgevers van Overijsselse gemeenten. Ondernemers kunnen tijdens deze ochtend marktpartijen ontmoeten.

Wist u dat Overijsselse overheden jaarlijks voor ongeveer 6 miljard euro per jaar aanbesteden? Daarmee is aanbesteden een belangrijk instrument om maatschappelijke opgaven te realiseren en staat het onderwerp terecht op de bestuurlijke agenda’s.

Ervaringen delen
Het ministerie is, met Karsten Klein (landelijk aanjager van de Actie-agenda Beter Aanbesteden) voorop, op zoek gegaan naar de innovatieve aanbestedingen in Overijssel om die te kunnen delen met de rest van Nederland. Die zijn er genoeg! Tijdens de bijeenkomst delen we deze ervaringen, en gaan we graag in gesprek over hoe we verder willen samenwerken.

Daarnaast presenteren we de uitkomsten van het onderzoek van MKB Nederland naar de ondernemersvriendelijkheid van gemeenten en bespreken we hoe we samen kunnen werken aan een ondernemersvriendelijk Overijssel.

Voor wie?
De bijeenkomst is bedoeld voor portefeuillehouders economie en/of aanbestedingsbeleid, voorzitters van ondernemersverenigingen, strategische inkopers  en beleidsinhoudelijke opdrachtgevers van Overijsselse gemeenten.

Werkt u mee aan een ondernemersvriendelijk Overijssel? Reserveer dan 14 juni van 9.30 tot 12.00 uur in uw agenda. Inloop en koffie vanaf 9.00 uur. Eerder stuurden we u een vooraankondiging voor deze bijeenkomst voor 3 juni…..dit is dus 14 juni geworden. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar MKB@overijssel.nl met vermelding van uw naam en organisatie. 

De bijeenkomst wordt gehouden in het Provinciehuis aan de Luttenbergstraat in Zwolle.

Meer info?
Voor meer informatie kunt u terecht bij Akkelien van Vilsteren: 038-4999344, of via ak.v.vilsteren-bruins@overijssel.nl

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten