Opdrachtgevers:

20 september: ontmoet studenten tijdens Future Green City Collegetour

20 september: ontmoet studenten tijdens Future Green City Collegetour

donderdag 13 september 2018

20 september: ontmoet studenten tijdens Future Green City Collegetour

Op 20 september vindt de eerste editie plaats van de Future Green City Collegetour bij de HAS Hogeschool in Den Bosch. Het thema is circulaire economie. Ook leden van Branchevereniging VHG zijn van harte welkom. Een ideale gelegenheid om in contact te komen met nieuw talent voor uw bedrijf.

Samen aan de slag
De ‘Future Green City’, de toekomstbestendige en duurzame stad en openbare ruimte, wordt in de toekomst ontworpen, beheerd én bewoond door studenten van nu. Reden genoeg voor Stadswerk, Branchevereniging VHG en zeven Hogescholen om in het heden een ontmoeting te organiseren tussen studenten en het professionele werkveld.

Onno Dwars hoofdgast
Tijdens deze eerste editie is Onno Dwars, directeur van Ballast Nedam Development, de hoofdgast. Hij wordt een uur lang geïnterviewd door journaliste Katja Keuchenius. Dwars heeft grote affiniteit met vernieuwing in de bouw- en vastgoedkolom, is actief op thema’s als Nul op de meter en cradle to cradle en betrokken bij de Europese commissie Circular Impact.

Deze middag kunt u verder lezingen bijwonen van Copijn Tuin- en Landschapsarchitecten en Anteagroup. Daarnaast kunt u in het ontwerpatelier samen met studenten werken aan oplossingen voor een concreet ontwerpvraagstuk uit de gemeente Heusden. 

Meer informatie
Meer informatie over het programma en het aanmeldformulier vindt u hier. Op 5 oktober staat de tweede bijeenkomst in deze serie gepland. Deze vindt plaats in Velp en gaat over klimaatverandering.

Het volledige Collegetourschema staat hier. Heeft u vragen over de Collegetour of wilt u er een bijdrage aanleveren, belt u dan met Louise Kok: (0318) 69 27 21.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten