Opdrachtgevers:

30 mei: Bijeenkomst Duurzaam GWW in Haarlem

30 mei: Bijeenkomst Duurzaam GWW in Haarlem

donderdag 3 mei 2018

30 mei: Bijeenkomst Duurzaam GWW in Haarlem
Op woensdag 30 mei organiseert de Vereniging Stadswerk van 12.30 tot 17.00 uur in het gemeentehuis van Haarlem een bijeenkomst met als thema ‘Duurzaam GWW’. Tijdens deze bijeenkomst – georganiseerd in samenwerking met de Stadswerkregio Randstad, Branchevereniging VHG en MKB Infra – worden de principes van de Aanpak Duurzaam GWW gedeeld. AW Groep Groen geeft namens VHG een pitch. 
 
Inspiratie
U hoort ook praktijkervaringen: wat betekent deze aanpak in de praktijk? Welke instrumenten maken het werk gemakkelijker? We hopen u zo te inspireren zelf ook aan de slag te gaan met Duurzaam GWW. Deze bijeenkomst is zeer interessant voor alle spelers in de GWW-sector: gemeenten, infrabedrijven, adviesbureaus en groenbedrijven.
 
Achtergrond
De Greendeal Duurzaam GWW is ondertekend door vele partijen, waaronder Stadswerk en een tiental gemeenten. Samen werken we aan de verduurzaming van GWW-projecten. De Aanpak Duurzaam GWW is een manier om te komen tot het gebruik van minder primaire grondstoffen, slimmer nadenken over toekomstig gebruik en effectiever samenwerken. Stadswerk en de deelnemende gemeenten delen graag de eerste ervaringen en hopen dat meer gemeenten en bedrijven volgens deze aanpak gaan werken.
 
Aanmelden
Voor programma en aanmelden klik hier
 
Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten