Opdrachtgevers:

5 oktober: Meet & Greet voor Tuin & Park Appeltern

5 oktober: Meet & Greet voor Tuin & Park Appeltern

donderdag 30 augustus 2018

5 oktober: Meet & Greet voor Tuin & Park Appeltern

Heeft u zin in een leerzame en inspirerende dag met vakgenoten? Op 5 oktober organiseren Inkoopgilde en De Tuinen van Appeltern een Meet & Greet voor Tuin & Park. Het evenement is bedoeld voor alle hoveniers en ontwerpers. Deze vakdag onderscheidt zich door zijn gezellige open karakter, nieuwe ontmoetingen en uitwisseling van ervaringen. Ook Branchevereniging VHG zal aanwezig zijn met informatie.

De Meet & Greet is een feestelijke start van het najaarsseizoen, met een groot aantal geselecteerde A-leveranciers en merken die ieder hun noviteiten en diensten tentoon stellen. De Meet & Greet kent een ongedwongen en kleinschalige sfeer, met de ambitie om een waardevolle bijdrage te leveren aan het nog mooier maken van het groenvak. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u kennis vergaren en educatieve speeddates bezoeken.

Het park
U kunt tijdens het event ook rondkijken in het Tuinvoorlichtingspark De Tuinen van Appeltern. Het park is fors veranderd de afgelopen jaren. De Wilde Weelde Wereld, de festivaltuinen, de Nationale Vaste PlantenTuin en de tientallen inspiratietuinen zien er prachtig uit bij het invallen van de herfst.

Aanmelden
Vanaf begin september is op de website van Appeltern en Inkoopgilde de complete lijst te zien van aanbieders die u in Appeltern kunt ontmoeten. Het is ook de plek waar u zich kunt registeren voor een gratis bezoek aan het inspiratiepark en de Meet & Greet voor Tuin & Park.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten