Opdrachtgevers:

Aeres biedt Associate Degree studies aan in Noord-Holland voor mensen werkzaam in het groen

Aeres biedt Associate Degree studies aan in Noord-Holland voor mensen werkzaam in het groen

donderdag 2 augustus 2018

Aeres biedt Associate Degree studies aan in Noord-Holland voor mensen werkzaam in het groen

Heeft u medewerkers die hun kennis verder willen ontwikkelen en door willen groeien naar een leidinggevende functie? Voor hen biedt Aeres de tweejarige deeltijdstudie Management, beleid & buitenruimte. Wie deze studie volgt, ontwikkelt zijn of haar bedrijfskundige en managementvaardigheden. Doorgroeien en leidinggeven staan centraal.Deeltijd Associate degree (Ad) studies
Het zijn Ad-studies, Associate degree. Het eindniveau van de Ad staat tussen het mbo-niveau 4 en een hbo-bachelor in. Tijdens de studie wordt geleerd wat het belang is van goed vakmanschap op tuin- en akkerbouwgebied of veehouderij. Daarnaast worden bedrijfskundige vaardigheden ontwikkeld die helpen de verbindende schakel te zijn tussen diverse partijen. De tweejarige hbo-studie Bedrijfskunde en Agribusiness kent de uitstroomrichtingen:

•          Ondernemerschap

•          Management, Beleid & Buitenruimte.

De studie duurt twee jaar waarvan alleen het eerste jaar in Hoorn wordt verzorgd. Het tweede jaar wordt gegeven in Dronten, bij hogeschool Aeres Dronten. Een eerste groep studenten is in september 2015 begonnen. Ze zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de opleiding, maar geven aan dat studeren naast een voltijdbaan erg druk is. Veel studenten zijn daarom een dag minder gaan werken.

Instroomeisen
De deeltijdstudie richt zich op mbo-ers (niveau 4 en 21 jaar of ouder) en havo gediplomeerden, met minimaal twee jaar werkervaring.

Informatie en aanmelding
Méér weten? Kom dan op dinsdag 28 augustus naar de informatieavond die van 18.30 tot 20.30 uur wordt gehouden aan de Blauwe Berg 3 te Hoorn. Aanmelden via een mail naar n.boterblom@clusius.nl. Informatie over kosten en inschrijving geeft Rolph ten Hulzen, r.ten.hulzen@aeres.nl.

Na aanmelding via de studielink wordt beoordeeld of een kandidaat toelaatbaar is voor de studie. Indien er vragen zijn over het dossier dan neemt Aeres Hogeschool contact op.
www.clusius.nl
www.greenportstudeert.nl
www.studielink.nl
www.Aeres.nl

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten