Opdrachtgevers:

Branchevereniging VHG prolongeert samenwerking met MKB HuisJuristen

Branchevereniging VHG prolongeert samenwerking met MKB HuisJuristen

woensdag 19 december 2018

Branchevereniging VHG prolongeert samenwerking met MKB HuisJuristen

Branchevereniging VHG blijft de komende jaren samenwerken met kennispartner MKB HuisJuristen. Met het ondertekenen van een nieuwe samenwerkingsovereenkomst is dit besluit dinsdag 18 december bekrachtigd. Daarbij werd ook bekend gemaakt dat MKB Huisjuristen haar werkzaamheden per 1 januari 2019 voortzet onder de naam Omnius juristen.

MKB HuisJuristen (nu Omnius Juristen) is sinds 2010 de juridische kennispartner voor Branchevereniging VHG. Op basis van mantelafspraken kunnen de VHG-leden via de VHG Ondernemershelpdesk tegen gereduceerd tarief rekenen op advies en antwoord op vragen over bijvoorbeeld contracten, algemene voorwaarden, ontslagzaken, conflicten enzovoorts. Voor complexere zaken kan er een beroep worden gedaan op een landelijk netwerk van advocaten.

Kennis van de cao
De afgelopen jaren is MKB HuisJuristen (nu Omnius Juristen) een goede partner gebleken voor VHG. “Het is een professioneel bureau dat goed weet wat er speelt bij mkb’ers en op de hoogte is van de laatste juridische ontwikkelingen en wetten”, aldus Richard Maaskant, hoofd VHG Ondernemershelpdesk. “Door de lange relatie die we inmiddels hebben, beschikken de juristen ook over gedegen kennis van de Cao voor het Hoveniersbedrijf. We doen veelvuldig een beroep op hun expertise.”

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten