Opdrachtgevers:

Brandschade na onkruid branden, dekt uw verzekering dat?

Brandschade na onkruid branden, dekt uw verzekering dat?

donderdag 2 mei 2019

Brandschade na onkruid branden, dekt uw verzekering dat?

Laat uw polis scannen

Sinds het verbod op het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, worden steeds vaker gasbranders of elektrische apparaten gebruikt voor onkruidbestrijding. De kans op brandschade is hierdoor vergroot. Helaas is een aantal leden recent geconfronteerd met schades waarvoor zij aansprakelijk, dan wel niet verzekerd waren. Wilt u weten of uw verzekering dergelijke schade dekt? Kennispartner Havelaar & van Stolk verzorgt kosteloos een verzekeringsscan speciaal voor VHG-leden.

Verzekeraars gaan verschillend om met de dekking op de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven. Er zijn verzekeraars die hiervoor volledig dekking geven en er zijn verzekeraars die beperkte dekking verlenen en bepaalde voorwaarden stellen. Er zijn ook verzekeraars die schade door brandgevaarlijke werkzaamheden uitsluiten. Bij de meeste verzekeraars zijn brandgevaarlijke werkzaamheden wel mee te verzekeren. Vaak rekent de verzekeraar hiervoor een extra premie.

Gratis verzekeringsscan
Onze kennispartner Havelaar & van Stolk verzorgt de verzekeringsscan voor VHG-leden. De adviseurs beoordelen uw aansprakelijkheidsverzekering en kunnen aangeven of brandgevaarlijke werkzaamheden zijn meeverzekerd en of daar eventuele voorwaarden aan zijn gesteld.

Als de dekking niet toereikend kunnen zij ook direct een vergelijking maken met de polisvoorwaarden van andere verzekeraars. Havelaar & van Stolk heeft speciaal voor VHG-leden een mooi product op het gebied van aansprakelijkheid. 

Hoe werkt het?
Scan uw meest recente polis aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en e-mail deze naar zakelijk@havelaar.com onder vermelding van ‘verzekeringsscan AVB voor VHG-leden’. Havelaar & van Stolk informeert u snel, zodat u de werkzaamheden met een gerust hart kunt voortzetten in deze belangrijke periode van het jaar.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten