Opdrachtgevers:

Cornoaberichten

Cornoaberichten

donderdag 19 november 2020

Cornoaberichten

Update protocol Samen veilig doorwerken
Het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ heeft een kleine update gekregen waar het gaat om grenswerkers en het vitale proces. De lijst met veelgestelde vragen en antwoorden is hierop aangepast.

---

Aanpassing quarantaineperiode per 1 december 2020

Zit je vanaf 1 december in quarantaine vanwege een melding van de CoronaMelder App of vanuit het GGD bron- en contactonderzoek? Dan kun je je vijf dagen na die melding laten testen bij de GGD, ook als je geen coronagerelateerde klachten hebt. Valt die test negatief uit, dan mag je je thuisquarantaine beëindigen. (Helpdesk Corona)

---

Ondernemerspeilingen
Onder de ondernemers in Overijssel wordt voor de derde keer een peiling gedaan om de impact van de crisis op ondernemers te onderzoeken. Het accent ligt op het aspect personeel. De resultaten van de eerste twee metingen hebben inmiddels geleid tot actie. De resultaten dienen dus als input voor de partijen, die samenwerken aan deze enquête (Overijssel, Oost NL, VNO-NCW Midden en MKB-Nederland Midden). Zij betrekken de inzichten en resultaten uit deze enquête bij hun acties om de effecten van COVID-19 te overbruggen en de economie te herstellen. Uw bijdrage is dus wederom van groot belang! Naar de enquête.

Ook in de provincie Utrecht zijn ondernemersorganisaties en overheden benieuwd naar de actuele impact van de COVID-19 crisis op het bedrijfsleven. Komt het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar door problemen met liquiditeit door omzetdaling, heeft u moeite met het behouden van personeel, het in- en of uitlenen van personeel of ervaart strubbelingen bij het aanvragen en uitvoeren van landelijke maatregelen? Laat het weten: klik hier om naar de enquête te gaan

---

Ingrid Thijssen bij Aftrap XL-teststraten: ‘Dit lukt alleen samen’
De testcapaciteit op het coronavirus wordt de komende weken in het hele land fors uitgebreid dankzij de bouw van zo'n zeven XL-testlocaties. VNO-NCW-voorzitter Ingrid Thijssen was bij de landelijke aftrap bij Rotterdam The Hague Airport, één van de nieuwe testlocaties. (VNO NCW)

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten