Opdrachtgevers:

Dicky de Vos wint publieksprijs van ‘Tuinen der lusten’

Dicky de Vos wint publieksprijs van ‘Tuinen der lusten’

maandag 6 november 2017

Dicky de Vos wint publieksprijs van ‘Tuinen der lusten’

Vanaf maart mochten de bezoekers aan het Appeltern Tuinenfestival hun oordeel vellen over de tien festivaltuinen binnen het thema ‘Tuinen der lusten’. Zij mochten stemmen op de voor hun mooiste, meest inspirerende of best bij het thema passende tuin. Afgelopen week zijn de stemmen geteld en vol overtuiging is de tuin ‘Le Jardin Rouge’ van Dicky Vos tot winnende tuin uitgeroepen. 

Bij de welbekende festivaltuinen gaat het om een uitdrukking in groen, de verbeelding van een idee in een als tuin afgebakende omgeving. Erg hip en populair bij vernieuwers over heel de wereld. De tuinen zijn 2 jaar te zien totdat ze weer plaats maken voor een nieuwe serie.

 

Publieksprijs
In het eerste jaar worden de tuinen beoordeeld door een vakjury. De groep van 2016 wilde na het eerste succesvolle debuutjaar graag horen wat het publiek vindt.  Hiervoor hebben de ontwerpers samen besloten een publieksprijs in het leven te roepen.


Gratis tuinadvies
Ook voor de stemmers was er iets te winnen! Uit de bezoekers die hebben gestemd op de winnende tuin 'Le Jardin Rouge' is door middel van loting de gelukkige winnares mevrouw Janssen uit Holthees gekozen die twee uur gratis tuinadvies van de winnende ontwerper(s) krijgt.

Mevrouw reageerde erg enthousiast: ‘Wat een leuke verrassing! We winnen zelden iets en zeiden voor de lol tegen elkaar: als we winnen krijgt onze dochter de prijs. Zij en haar vriend gaan komend jaar een huis bouwen en kunnen wel wat tuinadvies gebruiken!’

Volgend jaar gaat Dicky bij de dochter van mevrouw Janssen op bezoek voor een passend tuinadvies.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Groepen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten