Opdrachtgevers:

Gezocht: bedrijven voor groenproject LocHal Tilburg Spoorzone

Gezocht: bedrijven voor groenproject LocHal Tilburg Spoorzone

donderdag 12 juli 2018

Gezocht: bedrijven voor groenproject LocHal Tilburg Spoorzone

Momenteel wordt de befaamde LocHal, een oude locomotievenwerkplaats van de NS in Tilburg, gerenoveerd en verbouwd voor de nieuwe bibliotheek en een grote vestiging van Seats2meet. De toekomstige huurders zijn op zoek naar meerdere groenprofessionals die ervaring hebben met interieurbeplanting en hun kennis en kunde willen bundelen om tot een spraakmakend en oogstrelend ontwerp te komen en realisatie daarvan.

Voor het interieur van de LocHal worden onder andere enorme textielen ontworpen door Petra Blaisse, in samenwerking met het Textielmuseum. De ontwerpster heeft ook een groen ontwerp gemaakt. Dit omvat allerlei beplanting die een levend geheel aan het gebouw moet geven. Een groots gebaar naar een groot gebouw.

De toekomstige bewoners (huurders) hebben een aanzienlijk bedrag van de gemeente gekregen om dit groene levende gebaar te kunnen realiseren. Echter het ontwerp van Petra Blaisse is te kostbaar voor het budget. Daarom is men op zoek naar geïnteresseerde partijen die deze klus met een flinke uitstraling mee willen vormgeven. Het bestaande ontwerp is niet bindend, slechts ter inspiratie.

Informatiebijeenkomst
Heeft u interesse? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 17 juli om 15.30 uur in de LocHal in Tilburg. Onderdeel is uiteraard een bezoek aan de werf zodat er een goed beeld ontstaat van het gebouw. En een presentatie en ‘brainwavemoment” om te bekijken wat er mogelijk is en wie geïnteresseerd is in dit project.

Aanmelden graag via een e-mail naar Luc@s2mstrijps.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Luc Van der Keilen via telefoonnummer 06 26 16 49 62.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten