Opdrachtgevers:

Inschrijving Duurzaamste Hovenier 2019 geopend

Inschrijving Duurzaamste Hovenier 2019 geopend

donderdag 26 september 2019

Inschrijving Duurzaamste Hovenier 2019 geopend

Tuin en Landschap organiseert dit jaar opnieuw de verkiezing van de Duurzaamste hovenier van Nederland. Bent u of kent u die hovenier die voor deze titel in aanmerking komt?

Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van onder andere Innogreen, NL Greenlabel en Tuinkeur gaat eind dit jaar op bezoek bij genomineerde bedrijven. De winnaar wordt traditioneel bekend gemaakt tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg.

Inschrijving geopend
De inschrijving is sinds vorige week geopend. Via deze speciale link kunt u de vragenlijst invullen (duur ongeveer tien minuten). U kunt het formulier vanaf deze site ook downloaden om het formulier later in te vullen. Stuur het ingevulde formulier per e-mail aan tuinenlandschap@hortipoint.nl.

Doel van de verkiezing van de Duurzaamste hovenier is om uit te dragen hoe goed de sector al bezig is op gebied van duurzaamheid. Tegelijk is het een stimulans voor bedrijven om hun bedrijfsvoering en manier van werken nog eens tegen het licht te houden.

De omvang van uw bedrijf maakt voor de verkiezing niets uit. In het verleden is de prijs zowel door eenpitters als door landelijk opererende bedrijven gewonnen.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten