Opdrachtgevers:

Kaart bloemmodel De Levende Tuin online

Kaart bloemmodel De Levende Tuin online

donderdag 5 juli 2018

Kaart bloemmodel De Levende Tuin online

Tijdens afgelopen regiobijeenkomsten hebben leden wensen en ideeën geuit om nog beter met De Levende Tuin aan de slag te kunnen. Branchevereniging VHG heeft vervolgens extra hulpmiddelen ontwikkeld om haar leden hierin te ondersteunen als deskundige groenprofessional. Het tweede hulpmiddel is nu beschikbaar: een onlineversie van de kaart bloemmodel De Levende Tuin.

 

De kaart met het bloemmodel De Levende Tuin is nu online beschikbaar. Deze kaart is ook handig om bijvoorbeeld te mailen aan (potentiële) klanten. De kaart geeft een overzicht van alle 18 thema’s die de meerwaarden van groen aanduiden. Handig geordend onder de vier pijlers mens, klimaat, natuur en economie. Met ook groene oplossingen voor gezondheid, beleving, duurzaamheid of sociale samenhang. Veel klanten zijn nog onbekend met alle mogelijke meerwaarden van groen.

 

 

 

 

De kaart met bloemmodel De Levende Tuin downloaden.

Aanvullende praktische informatie en inspirerende voorbeelden voor een succesvolle toepassing vindt u in de handleiding De Levende Tuin.

Branchevereniging VHG houdt u regelmatig op de hoogte van de resultaten van de overige activiteiten voor u als gebruiker van de handleiding De Levende Tuin. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem contact op Daniëlle den Bleker, beleidsadviseur Communicatie via telefoonnummer (030) 659 56 52 of stuur een mail naar d.den.bleker@vhg.org.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten