Opdrachtgevers:

Klantenvertellen verbetert gebruiksgemak online reviewsysteem

Klantenvertellen verbetert gebruiksgemak online reviewsysteem

donderdag 19 november 2020

Klantenvertellen verbetert gebruiksgemak online reviewsysteem

Klantenvertellen, het online reviewsysteem waar Branchevereniging VHG mee samenwerkt, heeft het gebruiksgemak verder verbeterd. Dat is gebeurd in overleg met VHG en de Stichting Garantiefonds Groen. De belangrijkste verbetering is de vernieuwde vragenlijst, die VHG-leden aan klanten sturen voor het achterlaten van een beoordeling. Deze is nog gebruiksvriendelijker en laagdrempeliger, om een zo hoog mogelijke respons te bereiken. 

De vragenlijst is korter, meer toegespitst op de diensten van VHG-leden en biedt nu ook de mogelijkheid om een foto van het eindresultaat te uploaden. Potentiële klanten kunnen bovendien gericht zoeken naar beoordelingen die aansluiten bij hun behoefte.

VHG-widget
Klantenvertellen is het online reviewsysteem waarmee u als VHG-lid eenvoudig en professioneel beoordelingen van uw klanten verzamelt en publiceert. U plaatst ze vervolgens op uw website, deelt ze via Facebook, Twitter en neemt ze op in uw nieuwsbrief of flyer. En met de speciaal ontwikkelde VHG-widget communiceert u krachtig én herkenbaar uw klanttevredenheidsscore. Zo leidt u nog meer potentiële klanten naar uw website.

Actief reviews verzamelen
Steeds meer consumenten oriënteren zich via internet en nemen de beoordelingen en aanbevelingen van anderen mee in hun keuze. Door zelf beoordelingen te verzamelen laat u zien dat u klanttevredenheid belangrijk vindt. Bovendien krijgt u waardevolle feedback van klanten. Door regelmatig nieuwe reviews op uw website te plaatsen, is deze beter vindbaar.

Meer weten?
Heeft u vragen of wilt u meer weten? Stuur een e-mail naar info@klantenvertellen.nl of bel met een Review Adviseur: (013) 70 09 709.

Bekijk de informatie

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten