Opdrachtgevers:

KMTP/Groei & Bloei lanceert een nieuw jaarlijks buitenevent: Gardenista

KMTP/Groei & Bloei lanceert een nieuw jaarlijks buitenevent: Gardenista

donderdag 15 november 2018

KMTP/Groei & Bloei lanceert een nieuw jaarlijks buitenevent: Gardenista

KMTP/Groei & Bloei lanceert een nieuw jaarlijks buitenevent: Gardenista. De eerste editie vindt plaats van 15 tot en met 19 mei 2019 op Kasteel Ophemert. Het is een tuinevenement waar de bezoeker wordt geïnspireerd wat je allemaal met groen kunt doen. Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met als missie ‘het groener maken van Nederland’. Hoveniers en tuinontwerpers worden uitgenodigd hun expertise te demonstreren.

Leden van Branchevereniging VHG kunnen bijvoorbeeld het concept De Levende Tuin presenteren door middel van een showtuin. Een toonaangevende internationale jury beoordeelt de tuinen op diverse criteria wat de uitdaging alleen maar groter maakt. Met een showtuin kunnen ontwerpers, makers en sponsoren zichzelf maximaal profileren en hun groene boodschap uitdragen.

Internationale uitstraling
Het evenement heeft de ambitie om het centrum van de horticultuur in de Benelux te worden met een internationale uitstraling. Het eerste jaar verwacht de organisatie 25.000 bezoekers te verwelkomen en door te groeien naar 100.000 bezoekers per jaar. Denk aan de Chelsea Flower Show in Londen en Bloom in the Park in Dublin die als voorbeeld dienen voor de organisatie.

Promotor vakmanschap
“Gardenista wordt de promotor van het beste vakmanschap op het gebied van tuinexpertise, kweken, groen gerelateerde producten en educatie. Deze vakgebieden zijn essentieel voor iedereen die betrokken is bij de groene sector in de breedste zin. Of je nu een tuinontwerper, hovenier, kweker, bloemstylist of handelaar bent, er is altijd een manier betrokken te geraken bij het evenement”, aldus de organisatie.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten