Opdrachtgevers:

Leren-van-elkaar-bijeenkomsten voor inspirerende ontmoetingen

Leren-van-elkaar-bijeenkomsten voor inspirerende ontmoetingen

woensdag 26 februari 2020

Leren-van-elkaar-bijeenkomsten voor inspirerende ontmoetingen

Eén van de redenen om lid te zijn van Branchevereniging VHG is dat u regelmatig andere ondernemers kunt ontmoeten. Tijdens de Regiotour bijvoorbeeld, en op de kennisbijeenkomsten in de regio. Dit zijn goede momenten om kennis en ervaring uit te wisselen. Daarnaast zijn er verschillende groepen ondernemers actief die intensiever met elkaar in gesprek zijn over de organisatie van het bedrijf en het ondernemerschap. Dat gebeurt onder andere in Midden-Nederland en vanuit Dutch Quality Gardens. Misschien ook iets voor u? 

Mathijs Wolfs van Dutch Quality Gardens Guy Wolfs uit Eijsden: “Het met elkaar delen van kennis is fantastisch en zou ik zo iedereen kunnen aanraden. Je ziet dat veel collega’s met dezelfde problemen en keuzes worstelen als jij. Tevens krijg je op een korte tijd heel veel informatie hoe je bedrijf kunt inrichten t.a.v. het opstellen van offertes, personeelszaken, financieel beleid etc. Het heeft ons ontzettend veel gebracht. Zeker omdat je per case je eigen probleem voor het voetlicht kunt brengen en hier concrete oplossingen voor krijgt is het altijd waardevol. Ik zeg: doen!“

Belangstelling?
De VHG Ondernemershelpdesk inventariseert welke ondernemers graag ook een stap verder willen gaan met het delen van kennis en ervaring. Heeft u daar belangstelling voor? Geef dat dan door via 030 - 659 56 50 of ondernemershelpdesk@vhg.org. De Ondernemershelpdesk brengt dan ondernemers met elkaar in contact.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten