Opdrachtgevers:

Maak kans op de VHG Groenprijs!

Maak kans op de VHG Groenprijs!

donderdag 30 april 2020

Maak kans op de VHG Groenprijs!

Stuur voor 3 juni uw idee naar Duurzame Dinsdag

Groen in de buurt brengt mensen samen en maakt iedereen vrolijk. Dat kunnen we in deze tijd extra goed gebruiken. Heeft u een idee of initiatief waarmee u de natuur naar de buurt brengt? Dien dat dan voor 3 juni in op www.duurzamedinsdag.nl en maak kans op de VHG Groenprijs. Deze bestaat uit een geldbedrag van € 1.000,- en ondersteuning van VHG. 

Duurzame Dinsdag verzamelt dit jaar voor de 22ste keer inspirerende en innovatieve ideeën en initiatieven uit de samenleving op www.duurzamedinsdag.nl. Deze worden op de eerste dinsdag van september in een koffer aangeboden aan het kabinet. De overhandiging van de koffer staat symbool voor de verbinding tussen de duurzame samenleving en de politiek.

Geef uw idee een podium in politiek Den Haag
De beste ideeën krijgen letterlijk een podium in politiek Den Haag. Ook dit jaar wordt weer ruimte gecreëerd voor netwerken en kruisbestuiving tussen initiatieven. En er worden matches gemaakt met beleidsmakers van verschillende ministeries. Mocht het door de ontwikkelingen rondom corona niet mogelijk zijn om dit op locatie te organiseren, dan zal er een online programma zijn.

Meer weten over Duurzame Dinsdag of meteen uw idee of initiatief insturen? Kijk op www.duurzamedinsdag.nl voor alle informatie en dien uw idee voor 3 juni in.

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten