Opdrachtgevers:

Maakt u al gebruik van reviews van klanten?

Maakt u al gebruik van reviews van klanten?

donderdag 29 november 2018

Maakt u al gebruik van reviews van klanten?

Mond-tot-mondreclame doet het voor ondernemers altijd goed. Maar hoe zorgt u ervoor dat u ook online dat vertrouwen uitstraalt? Dat kan met het reviewsysteem van Klantenvertellen. Hiermee kunt u actief klantenbeoordelingen verzamelen en publiceren. Zo krijgt u meer grip op uw online reputatie, wat leidt tot meer klanten en meer omzet. Als u zelf geen beoordelingen (reviews) verzamelt, wordt uw online reputatie voornamelijk bepaald door wat er over uw bedrijf te vinden is op klachtenwebsites en consumentenfora. Als lid van VHG kunt u tegen gereduceerd tarief gebruik maken van dit reviewsysteem.

Veel consumenten oriënteren zich via internet en nemen de beoordelingen en aanbevelingen van anderen mee in hun keuze. Voor de profilering van uw bedrijf zijn onafhankelijke klantenreviews dan ook heel waardevol. U laat ermee zien dat u klanttevredenheid belangrijk vindt. Bovendien kunt u met de tips en feedback van klanten uw producten en diensten verbeteren. Klantbeoordelingen kunnen ook de vindbaarheid van uw website vergroten.

Gratis ondersteuning
Met het reviewsysteem van Klantenvertellen kunt u eenvoudig klantbeoordelingen verzamelen. VHG heeft in samenwerking met Klantenvertellen een speciale enquête gemaakt die is afgestemd op de groenbranche. Daarmee kunt u uw klanten benaderen en verzoeken uw bedrijf te beoordelen. Ook kunt u rekenen op de gratis ondersteuning van de reviewspecialisten van Klantenvertellen.

Uw score publiceren
Uw klanttevredenheidsscore brengt u gemakkelijk onder de aandacht van nieuwe en bestaande klanten. U kunt de score namelijk op meerdere plaatsen publiceren, zowel online als offline. 

Klik hier voor meer informatie over de voordelen, werkwijze en wijze van aanmelden.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten