Opdrachtgevers:

Meer grip door de Checklist Proces

Meer grip door de Checklist Proces

donderdag 4 april 2019

Meer grip door de Checklist Proces

Om faalkosten te voorkomen, is het belangrijk goed grip te houden op uw bedrijfsprocessen. Zeker als er bij de verschillende fasen sprake is van overdracht van de ene naar de andere medewerker in het bedrijf. Branchevereniging VHG heeft hiervoor een handig hulpmiddel ontwikkeld: de Checklist Proces.

In de checklist zijn de verschillende stappen in het proces opgenomen, van offerte-aanvraag, opname/calculatie en opdrachtverwerking tot werkvoorbereiding, uitvoering en evaluatie/facturatie. Elke betrokken medewerker vinkt steeds af welke werkzaamheden zijn gedaan. Zo gaat de checklist mee met een opdracht/werk in wording. Door gebruik te maken van de Checklist Proces zorgt u voor een beheerst proces, als ook voor een betere samenwerking en meer betrokkenheid.

U vindt de checklist proces hier (klik na inloggen op ‘Documenten Projectdossier’ en kies in de lijst voor ‘Checklist Proces’)

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact opnemen met de VHG Ondernemershelpdesk via (030) 659 56 50 of ondernemershelpdesk@vhg.org.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten