Opdrachtgevers:

Nieuwe leden op bezoek in Houten

Nieuwe leden op bezoek in Houten

donderdag 15 februari 2018

Nieuwe leden op bezoek in Houten

Een groep nieuwe VHG-leden bezocht maandag 12 februari het VHG Verenigingsbureau in Houten voor een nadere kennismaking. Zij werden ontvangen door VHG-directeur Egbert Roozen, hoofd Ondernemershelpdesk Richard Maaskant en bestuursvoorzitter Rien van der Spek. Tijdens een rondleiding maakten ze kennis met de medewerkers van het Verenigingsbureau. Aansluitend kregen ze informatie over de activiteiten van VHG en de ondersteuning en hulpmiddelen die VHG Ondernemershelpdesk biedt. Ze gingen aan de slag met de Economische Barometer en konden bovendien kosteloos deelnemen aan de workshop ‘Creëren van onderscheidend vermogen’. 

 

Branchevereniging VHG organiseert twee keer per jaar een open dag voor nieuwe leden. Doel ervan is om de dienstverlening toe te lichten en de drempel te verlagen. “Het is makkelijker om contact op te nemen als je de gezichten bij de medewerkers kent”, aldus Egbert Roozen. Ook Richard Maaskant benadrukte dat tijdens zijn presentatie: “Bel, mail of spreek ons aan tijdens een bijeenkomst als u met vragen of knelpunten worstelt. We zijn dichterbij dan u denkt.”

 

Het programma dat VHG de nieuwe leden aanbood tijdens deze open dag viel zeer in de smaak. “Veel informatie, allemaal heel erg nuttig”, aldus een deelnemer. “Ik was al ‘ns lid van VHG maar haalde er toen niet zoveel uit. Dat zal dit keer anders zijn, de tools zien er veelbelovend uit.”

 

Bedrijfsbezoek
Alle nieuwe VHG-leden worden na aanmelding bezocht door Richard Maaskant of Johan Tuenter, bedrijfsadviseur bij VHG Ondernemershelpdesk. Tijdens dat gesprek wordt de dienstverlening uitgelegd en kan meteen worden ingegaan op ondernemersvragen. Ook krijgt het nieuwe lid een informatiepakket met handige tools.

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten