Opdrachtgevers:

Nieuwe VHG-toolkit voor meer onderscheidend vermogen

Nieuwe VHG-toolkit voor meer onderscheidend vermogen

donderdag 10 september 2020

Nieuwe VHG-toolkit voor meer onderscheidend vermogen

Continuïteit door een goede winstgevendheid van uw onderneming is voor u als groenprofessional ongetwijfeld een belangrijk doel. Winstgevend zijn en blijven is echter niet vanzelfsprekend en kan in de praktijk een lastige opgave blijken. Branchevereniging VHG biedt ondersteuning, onder andere met een nieuwe toolkit. Daarmee kunt u uw onderscheidend vermogen vergroten door het creëren van toegevoegde waarde.

Uw toegevoegde waarde voor (specifieke groepen) opdrachtgevers gaat verder dan het leveren van kwaliteit en het nakomen van afspraken. Echt onderscheidend bent u wanneer u zich hebt verdiept in de specifieke behoeften van een (type) opdrachtgever en daar ook uw aanbod op afstemt.

Prijs
Als opdrachtgevers uw toegevoegde waarde zien, zijn ze veelal ook eerder bereid om een hogere prijs te betalen. Dat maakt het eenvoudiger om de exploitatiekosten en de winstmarge door te belasten.

Handige tips en tools
In deze toolkit vindt u handige tips over het verkopen van groen, het winnen van vertrouwen bij potentiële opdrachtgevers en het werken met concepten. Ook komen direct toepasbare instrumenten van Branchevereniging VHG aan bod.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de VHG Ondernemershelpdesk via 030 - 659 56 50 of ondernemershelpdesk@vhg.org.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten