Opdrachtgevers:

Nominatie Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs geopend

Nominatie Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs geopend

donderdag 6 augustus 2020

Nominatie Stigas Gezond & Vitaal Werken Prijs geopend

Stigas reikt ook komend jaar de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs uit. Voor deze prijs is Stigas op zoek naar bedrijven die op een inspirerende manier invulling geven aan gezond, veilig én met plezier werken. U heeft tot 31 augustus de tijd om een bedrijf voor deze prijs te nomineren! 

Inspireren
Met de Gezond en Vitaal Werken Prijs wil Stigas zoveel mogelijk bedrijven inspireren om aan de slag te gaan met vitaliteit en inzetbaarheid. Vooral nu we met zijn allen de invloed van corona ervaren.

Criteria
Daarom zoekt Stigas voor deze prijs bedrijven die:
- met concrete activiteiten een werkomgeving weten te creëren waarin medewerkers duurzaam veilig, gezond en met plezier kunnen (blijven) werken tot aan hun pensioen.
- samen met hun medewerkers adequate maatregelen tegen coronabesmetting hebben genomen zodat iedereen veilig en gezond aan het werk kan blijven.
- erin slagen om in deze soms verwarrende tijd goed contact te houden met hun medewerkers. Zodat zij gehoord, in beeld en betrokken blijven en mee kunnen blijven denken over kansen en mogelijkheden. Voor het bedrijf en voor henzelf. Samen veilig, energiek en succesvol door de crisis!

Nomineren
Heeft u een bedrijf in gedachten dat u wilt nomineren of voldoet uw eigen bedrijf aan de criteria? Stuur dan uw nominatiemail met motivatie naar info@stigas.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten