Opdrachtgevers:

Online ontmoetingen in coronatijd

Online ontmoetingen in coronatijd

donderdag 16 april 2020

Online ontmoetingen in coronatijd

Nu ontmoeten op locatie niet mogelijk is, zoekt VHG andere manieren om haar leden met elkaar in contact te brengen. Online bijvoorbeeld, via Zoom. De interieurbeplanters vergaderden onlangs op deze manier en ook de deelnemers van het domein Tuinen hebben er inmiddels ervaring mee. Het Platform Jonge Ondernemers had eerder deze week een online bijeenkomst. Ze deelden er ervaringen en tips uit voor het omgaan met de gevolgen van het coronavirus op de bedrijfsvoering. Zo spraken ze onder andere over de maatregelen die je kunt nemen bij het samen reizen in de bus. De ervaringen zijn positief: “Werkt super! Kunnen we goed doen naast de gebruikelijke bijeenkomsten. Zo kunnen we elkaar wat vaker korter spreken.”

Natuurlijk vervangt zoiets niet het echte fysieke ontmoeten, maar binnen het Platform Jonge Ondernemers wordt nu wel gekeken of online ontmoeten vaker kan. Ook als dadelijk bijeenkomsten op locatie weer kunnen plaatsvinden.

Voor meer informatie over het Platform Jonge Ondernemers kunt u uiteraard contact opnemen met de VHG Ondernemershelpdesk via 030 - 659 56 50 of ondernemershelpdesk@vhg.org.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten