Opdrachtgevers:

Oproep: MPS-ECAS zoekt deskundigen

Oproep: MPS-ECAS zoekt deskundigen

donderdag 4 juli 2019

Oproep: MPS-ECAS zoekt deskundigen

MPS-ECAS is een certificerende instellingen die zich bezighoudt met product-, systeem- en inspectiecertificatie, zowel in Nederland als in het buitenland. Voor MPS-ECAS is het van groot belang om onafhankelijk, onpartijdig en objectief te kunnen werken. Om dit te realiseren werkt MPS-ECAS met een College van Deskundigen (CvD). In verband met vacatures is MPS-ECAS op zoek naar nieuwe leden voor het CvD. Misschien iets voor u?

 Het CvD is samengesteld uit organisaties die een belang hebben bij de activiteiten van MPS-ECAS. Belangrijkste taak daarbij is het ondersteunen van MPS-ECAS bij het ontwikkelen van haar beleid met betrekking tot onpartijdigheid van haar certificatieactiviteiten. Het CvD kan gevraagd en ongevraagd adviezen geven en in actie komen als de objectiviteit, onpartijdigheid of onafhankelijkheid van MPS-ECAS in gevaar komt.

Objectief en onpartijdig
In verband met vacatures is MPS-ECAS op zoek naar nieuwe leden voor het CvD. Leden dienen in staat te zijn om objectief, onafhankelijk en onpartijdig naar het certificatieproces te kijken. Daarbij is kennis van de tuinbouwsector en de dagelijkse praktijk van groot belang. Tijdens vergaderingen maken de leden van het CvD telkens de afweging tussen praktische uitvoerbaarheid van adviezen en het waarborgen van onpartijdigheid en onafhankelijkheid. Het CvD vergadert twee keer per jaar.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ontvangen, neemt u dan contact op met MPS-ECAS, P. Broersen (e-mail: paulbroersen@ecas.nl) of kijk op de website.

Terug naar nieuwsoverzicht
Delen op:

Maak kennis
met de VHG Domeinen

Leden VHG

Ontdek de voordelen van het VHG-lidmaatschap. Bekijk het nieuws, de agenda, publicaties en handige tools.

Ga naar leden VHG

Zakelijke opdrachtgevers

Voor elk groenproject de juiste VHG-professional. Van ontwerp en advies tot realisatie, beheer en onderhoud.

Ga naar zakelijke opdrachtgevers

Consumenten

Uw VHG-hovenier zorgt voor meer tuinplezier. U bent verzekerd van vakmanschap, deskundig advies én garantie.

Ga naar consumenten